Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Нямам идея за какво показване на пръст ми говориш... Може би, имаш предвид, че по някакъв начин (в прав текст или графично) Бавария „ти е показал не-палец-не-показалец-не-безименен-не-кутре пръст“... Ако това е случая, искам да изразя солидарността и подкрепата си към теб в акта на цензурирането на мнението му и разочарованието си от постъпката му.
Искам съвсем публично да ти се извиня, ако си се почувствала засегната от информацията, съдържаща се в гореспоменатото ми мнение.
Едно голямо
----> ИЗВИНЯВАЙ! <----
от мен (без капчица ирония и сарказъм).
Няма защо да се извиняваш. Наистина. Просто следващия път провери истинността и неуспоримостта на мнението, което се захващаш да защитаваш. Направи си труда да изнамериш и цитираш толкова членове от Конституцията и Правилата на Форума (действие, което дори да не ти е отнело само 5 минути, е похвално), а дори не знаеше, какво е съдържанието на "цензурираното" от мен мнение. И тук всичко се прецаква... Поне вече познавам един човек, който си е направил труда да прочете задълбочено т.нар. Правила.
Въпросът с "цензурата" е решен между мен и Бавария, и както той сам каза "важното е, че се обичаме" ( )
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Забелязвам заинтересоваността ви в сферата на Правните науки и тяхното прилагане и смятам, че би било интересно разиграването на съдебни дела по измислени от нас случаи и тяхното разрешаване тук във форума. Като в "съдебната ни зала" ще се срещат двама избрани от всички колеги "адвокати" съответно обвиняваща страна и защита на обвиняемия. Ако сте съгласни с предложението ми, то нека започнем по-скоро.
Raya_Alexandra написа:да подчертая - говорим за изказване в контекст.
ти пък откъде знаеш какво съм имал предвид
не съм бил пред теб за да го кажа с някаква интунация,
нито съм слагал някакви препинателни знаци, които да я издадът
също така не съм бил с променен щрифт
нито съм подчертава определени думи
- виновна си!!!
Последно промяна от Бавария на 16 Авг 2007, 17:53, променено общо 1 път.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Derek написа:Забелязвам заинтересоваността ви в сферата на Правните науки и тяхното прилагане и смятам, че би било интересно разиграването на съдебни дела по измислени от нас случаи и тяхното разрешаване тук във форума. Като в "съдебната ни зала" ще се срещат двама избрани от всички колеги "адвокати" съответно обвиняваща страна и защита на обвиняемия. Ако сте съгласни с предложението ми, то нека започнем по-скоро.
Дата: 16.08.2007г.
Подпис: Дерек
аз се самопредлагам за съдия
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
също така не съм бил с променен щрифт - виновна си!!!
Абе ти до сега беше подсъдим... кога стана съдия?!
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
Няма защо да се извиняваш. Наистина. Просто следващия път провери истинността и неуспоримостта на мнението, което се захващаш да защитаваш. Направи си труда да изнамериш и цитираш толкова членове от Конституцията и Правилата на Форума (действие, което дори да не ти е отнело само 5 минути, е похвално), а дори не знаеше, какво е съдържанието на "цензурираното" от мен мнение. И тук всичко се прецаква... Поне вече познавам един човек, който си е направил труда да прочете задълбочено т.нар. Правила.
Въпросът с "цензурата" е решен между мен и Бавария, и както той сам каза "важното е, че се обичаме" ( )
Нещата, които написах, нямаха за цел да опинират и/или защитават (на) която и да е позиция... Тъй като бяха единствено с информативен характер, не прецених провеката за необходима... Взимам си поука.
Да, права си - не бяха точно пет минути
Не, не си права - нещата съвсем не са се „прецакали“ - имаше полза от цялото упражнение.
Винаги чета правилата на всяко място, на което имам намерение да се регистрирам/работя/посетя... особено дребния шрифт ...
също така не съм бил с променен щрифт - виновна си!!!
Абе ти до сега беше подсъдим... кога стана съдия?!
аз съм всичко на света
и да ти кажа - също така съдията абсолютно съм сигурен, че ще ме уневини
а и да не забравяме, че ти лично заличи единственото доказателство
А какъв е смисъла да изтриеш нещо, което ще е в твоя полза.
Виновна си!