Срам ги било, че са левскари ! Това пък вече.... !

Аз гледах мача на живо, бях на стадиона. Не спрях да подкрепям отбора през цялото време. Всеки един момент го изживях както подобава на един истински фен. Мачовете на "Левски", които имам възможност да гледам на живо, не са много, затова се раздадох като привърженик!
Бях пак в сектор "А" и имам да кажа нещо за сектор "А". Там уж са фенове на "Левски"... Аз такива фенове не мога да възприема !? Как ще си псуват отбора ? Мъри бил "костюмар", "манекен"... Кво разбирате вие бе, нещастници? Кво разбирате от футбол? Мъри е треньорът, "Левски" е отборът!

Просто понякога не се получава желаното нещо. Вие направихте голямата трагедия от това отпадане! Бият ни и толкова! Тампере не са хич слаби. Изиграха си мача перфектно в тактическо отношение - връщаха се, подкрепяха се (това ние не го направихме), на контра играха, заритваха, бавеха, малко лежаха, изнервяха и така... Но нашият отбор също не е хванат в гората, защото момчетата не се поддоха на емоцията, породена от неприятния резултат и опитваха атаки, доколкото им позволяваше сгъстената хокейна отбрана на съперника.
Не се получи и това е! Следващият път пак ще опитаме, а ние феновете пак ще подкрепяме любимия отбор!

п.с.болднатото се отнася до сектор "А"
не се обръщам към съфорумците!
п.с.2:мога и причини да търся за тоя резултат...