Критика към охраната в Ректората !!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Ooooo, тези ли...
Егати образите. Една вечер като имахме лекции до 20 часа, по време на почивката две колеги излязоха да си купят нещо, а като се връщат охранаа не ги пуска. И то защо? "Знам ги аз такива като вас, после ще ходите да се дрогирате в тоалетните"
Та трябваше да се обаждат на някой в стаята да каже на преподавателката да слезе и да гарантира за тях. 
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- summer
- Да живей словото
Направо с кутия бонбони и бутилка уиски да ходим да ги молим? Да си отделим половината ден за четки на охраната ли? Като ходих да се записвам и аз налетях на един такъв "любезен" чичо, който само дето не ме наби, че съм му нарушила покоя с тъпия си въпрос.Бeтон написа:Разбирам, че си подходила учтиво, но ти е липсвал подход. Аз с пазачи никакви проблеми съм нямал.![]()
Трябвало е да го зарибиш пичагата - смяната как върви дотука, ала-бала... да го предразположиш и накрая като вметка да си зададеш въпроса за залата. Да не излезе, че го ползваш за указателна табела, както е станало.
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
и на мен ми се струват леко враждебни, затова съм избягвалал контакт с тях.. просто тръгвам нанякъде и се надявам да намеря правилната зала.. след известно лутане успявам и се учудвам, на чувството си за ориентация 
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
-
кой повика кой почука
- Драскач
-
кой повика кой почука
- Драскач
ама като няма кой да ти каже къде да го намериш ректора ща вида тогава ахахахахаахахахаNightfall написа:толкова ли им е трудно да осъзнаят, че в този унивеситет идват хора от цяла България, които няма как и да знаят кое къде е!!! ако охраната не дава указания за това, то тогава към кой да се обърнем......може би към ректора![]()
Абе той човека иска да се ебава с охраната с тая реплика, ама ти веднага си вадиш пишката, че да се издокарш пред мадамата...кретенIra_dei написа:гледай ти да не трябва да правиш свирка "нямазначение"
А иначе тея охраната са пълни льохмари, не знам кво охраняват изобщо
Не че нещо нали, ама охрана на 65 и повече години...не знам да се смея ли, да плача ли...
Иначе, когато се записвах и аз помолих един от тях да ме опъти, и то не защото не знаех това което търся, къде се намира, ами просто така, беше ми на кеф да поговоря с тях, защото и аз дълго време съм затъпявал със същата професия...
Та човека си ми обясни и се държа много културно. 
Иначе, когато се записвах и аз помолих един от тях да ме опъти, и то не защото не знаех това което търся, къде се намира, ами просто така, беше ми на кеф да поговоря с тях, защото и аз дълго време съм затъпявал със същата професия...
- Чича ти Шаман
- В началото бе словото
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
zlostar написа:Абе той човека иска да се ебава с охраната с тая реплика, ама ти веднага си вадиш пишката, че да се издокарш пред мадамата...кретенIra_dei написа:гледай ти да не трябва да правиш свирка "нямазначение"![]()
А иначе тея охраната са пълни льохмари, не знам кво охраняват изобщоТе са на 2 шамара живот. На мене досега единствено проблеми са ми създавали, 2 пъти не ме пуснаха в универститета щото нямах документи...
Много моля,само без определения като "кретен",защото съм адски докачлива и зла,засегнат ли се 2 теми:вечната връжда Варна-София и Ira_dei,който не се издокарва пред "мадамата",а е просто арменец,няма да допълвам нищо повече
И моля,дайте да не обръщаме темата на селска кръчма,ОК,все пак тук сме уж културни,ако ще се дърпаме като парцаливи котки,да взема да я разкарам тази тема и толкоз !!!

- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Бeтон написа:Разбирам, че си подходила учтиво, но ти е липсвал подход. Аз с пазачи никакви проблеми съм нямал.![]()
Трябвало е да го зарибиш пичагата - смяната как върви дотука, ала-бала... да го предразположиш и накрая като вметка да си зададеш въпроса за залата. Да не излезе, че го ползваш за указателна табела, както е станало.