охо, аз ма йв ипречаДени написа:Бавария написа: Shamana, ама аз искам и с теб да се запозная
затова се изнасям...
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Хехехе, спокойно, не пречиш, ни най - малкоБавария написа:Дени написа:охо, аз ма йв ипречаБавария написа: Shamana, ама аз искам и с теб да се запозная
затова се изнасям...
Да, права си за това, че ТИ в конкретния случай не нарушаваш закона, защото ти не притежаваш снимковия материал.Еми в такъв случай член от закона нарушавам не аз. А ти с пълно право можеш да заведеш дело.
Longbow, мисля, че казусът е решен по мирен път и няма да има нужда да се виждаме в съдебната зала.
иКоституция на Република България:
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
не можеш да цензурираш мнение/мнения, които НЕ са в нарушение на горните откъси...Правила на форума:
6. Всякакви обидни или накърняващи достойнството на участниците във форума или други лица изказвания или теми ще бъдат премахвани по преценка на модераторите без предупреждение!
...още повече - правилата на форума дори не са закон.Конституция на Република България:
Чл. 5.
(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

Ами такъв съм си - мразя да ме прекъсват и следователно не го причинявам на другите... Като ме прекъснат - мълча си и толкоз... Не е яко да се скофтва настроението заради някакво настоятелно желание да си кажеш мнението по даден въпрос... Иначе - аз съм като енциклопедия: имам мнение и информация по (почти) всеки въпрос и не е като да не искам да го кажа - само някой трябва да ме оставиFTF написа:Longbow ти обаче ме изненадваш тъй като на живо ми се стори по-малко приказлив![]()

Колега, нима според Вас показане на "пръст" (изразът в създаденият контекст сам по себе си говори, че не става въпрос за палец, показалец, безименен или кутре) под формата на "мнение" във Форума не е "обидно или накърняващо достойнството" ми изказване?Longbow написа: ...НО...
Въз основа на:иКоституция на Република България:
Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
не можеш да цензурираш мнение/мнения, които НЕ са в нарушение на горните откъси...Правила на форума:
6. Всякакви обидни или накърняващи достойнството на участниците във форума или други лица изказвания или теми ще бъдат премахвани по преценка на модераторите без предупреждение!
Хъх?Raya_Alexandra написа:Колега, нима според Вас показане на "пръст" (изразът в създаденият контекст сам по себе си говори, че не става въпрос за палец, показалец, безименен или кутре) под формата на "мнение" във Форума не е "обидно или накърняващо достойнството" ми изказване?Longbow написа: ...*бла-бла*...