Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

DmKotev написа:
mono написа: Всеки да си учи каквото си иска :thumbright:
Аз пък избрах МБ пред медицината 8)
хахахаххахахаххаха, страхотен избор....
просто не разбирам, защо трябва да сравнявате различни неща...момичето не иска да става лекар, а МБ, има голяма разлика, защо си мислите, че се е прецакала...???
Кофти е да си порастнал.
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

записах се във варна тъпото е че мжжех да изчакм ден за класирането и така го бях измислила но майка ми настоя да си взема дипломта в понеделник
Еи за това ми е много кофти
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

аз исках точно в сф в су надявам сее че е няккваизвратена съдба
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Вчера се записах в ПУ, МБ. Вчера едвам си взех дипломата. Ако се бяха се забавили щеях да изпусна влака за Пловдив. Хич не си спазват работното време. Ама я взех, вече ссъм студент в ПУ. Освобождава ммясто за Биология-редовно.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
DmKotev
В началото бе словото

Мнение от DmKotev »

крис написа:
DmKotev написа:
mono написа: Всеки да си учи каквото си иска :thumbright:
Аз пък избрах МБ пред медицината 8)
хахахаххахахаххаха, страхотен избор....
просто не разбирам, защо трябва да сравнявате различни неща...момичето не иска да става лекар, а МБ, има голяма разлика, защо си мислите, че се е прецакала...???
абсолютно си прав/а - несравними са. не иска да става Лекар, но поне щеше да може. а с МБ и да иска и да не иска - все тая ;-)
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

прав си да си държиш на мнението. и ние сме прави да си следваме мечтите. може някой да вземе да успее. безсмислен е спорът. :wink:
Кофти е да си порастнал.
Аватар
Саша
В началото бе словото

Мнение от Саша »

някой може ли да ми каже факултетния номер на БФ?
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
Аватар
mucunka
В началото бе словото

Мнение от mucunka »

Atlantida не му е тук мястото :oops: но знаеш ли какво представлява входния тест в Гюте-то дали е като примерния.. нещо ме е страххх :roll:
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Ами тестът е съвсем различен от примерните...Провежда се на компютър. Има lucken text. Попълват се думи и окончания..Друго..има слушане на кратки откъси-отговаряне на въпроси. Това се прави за...30-40 минс. После ти задават 2-3 въпроса. Аз бях C1.2 според този тест, но ме записаха на курса и го изкарах ДАФ-а перфектно.
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Саша написа:някой може ли да ми каже факултетния номер на БФ?
Факултетен номер не е номер на факултет, а твоят номер като студент в този факултет.

Ако все пак има и други номерации-нека някой ме поправи
Аватар
alteia
В началото бе словото

Re: Въпрос

Мнение от alteia »

_malko_zlo_ написа:Днес докато се записвах разгледах някакви табла в Биолог. факултет и на едното пишеше първокурсници - Биология каква им е учебната програма: Клетъчна биология, Анатомия и морфология на растенията, Палеонтология и исторична геология, Зоология на безгръбначните животни, Математика, Информатика, Хистология и ембриология... за 2 или 3 или 4 нз точно имаше микробиология генетика некви такива.. Така ли е?
Така е, поне за първи курс знам, че е точно, :) но има още обща и неорганична химия, аналитична и органична, последната продължава и във втори курс.
Ембриология и хистология се учи във втори. :)
Аватар
mirchetu
От дъжд на вятър
Специалност: Фармация МУ-София, евентуално и Екология в СУ
Курс: втори

Мнение от mirchetu »

Za-Zaa-Zou написа:записах се във варна тъпото е че мжжех да изчакм ден за класирането и така го бях измислила но майка ми настоя да си взема дипломта в понеделник
Не съжалявай! Ето, намери се човекът, който ще ти каже, че не си се прецакала. Варна е върхът!!! Красив, хубав град, бижу, бонбон... страхотно е! Да ме извиняват всички, които обичат София и я издигат в култ, ама Варна е къде-къде по-готин град, светлинни години. :notworthy:

П.П. От Плевен съм и нямам роднини във Варна, съвсем искрено мнение ви казвам.
Аватар
крис
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от крис »

mirchetu написа:
Za-Zaa-Zou написа:записах се във варна тъпото е че мжжех да изчакм ден за класирането и така го бях измислила но майка ми настоя да си взема дипломта в понеделник
Не съжалявай! Ето, намери се човекът, който ще ти каже, че не си се прецакала. Варна е върхът!!! Красив, хубав град, бижу, бонбон... страхотно е! Да ме извиняват всички, които обичат София и я издигат в култ, ама Варна е къде-къде по-готин град, светлинни години. :notworthy:

Ей това за Варна мн ми хареса :!: :D
Кофти е да си порастнал.
Аватар
_malko_zlo_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: Въпрос

Мнение от _malko_zlo_ »

alteia написа:
_malko_zlo_ написа:Днес докато се записвах разгледах някакви табла в Биолог. факултет и на едното пишеше първокурсници - Биология каква им е учебната програма: Клетъчна биология, Анатомия и морфология на растенията, Палеонтология и исторична геология, Зоология на безгръбначните животни, Математика, Информатика, Хистология и ембриология... за 2 или 3 или 4 нз точно имаше микробиология генетика некви такива.. Така ли е?
Така е, поне за първи курс знам, че е точно, :) но има още обща и неорганична химия, аналитична и органична, последната продължава и във втори курс.
Ембриология и хистология се учи във втори. :)

Аха значи ще ми е интересно :)
Аватар
_malko_zlo_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от _malko_zlo_ »

mirchetu написа:

А и морето и е под носа 8)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”