Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Atlantida написа:cufff, аз съм с ТестДаф-четири петици. На входния тест изкарах С1.2 и пак ме взеха...
Aз си правих някакъв тест в нета и излязох c1, a са ми казвали, че трябва c2. Вярно, че аз тоя тест го правих, колкото да видя, без да мисля много, а и той беше пълен с конюнктив( аз не съм го пипала това от 10 клас) и така.
Този, на който ще те пуснат там няма връзка с примерния..Искат най-вече лексика. Попълват се думи, окончания..слушането беше елементарно и после жената те пита 3-4 неща да види как говориш.
Atlantida написа:Този, на който ще те пуснат там няма връзка с примерния..Искат най-вече лексика. Попълват се думи, окончания..слушането беше елементарно и после жената те пита 3-4 неща да види как говориш.
Не знам вече. Две момичета от моя клас ходиха първо в гьоте два пъти и ги режеха, че са б2 или ц1. Накрая като отидоха да държат теста в техническия изкараха по 118 точко от 120 и едната също има 4 5ци. Толкова е относително на различните места. Само ни побъркват.
п.п говоря за теста, който се държи, дали може да отидеш на курса за изпита, а не самият изпит
Insipidity написа:Защо никой не иска да учи екология?!?!
ще разбереш
Айде стига, защо плашиш момчето, аз имам приятели еколози и те са си супер, само дето не ги послушах по-рано , но няма значение .......все тая!!! А ти нали си МБ едва ли знаеш отговора на въпроса му!? Интересно!?!
Днес докато се записвах разгледах някакви табла в Биолог. факултет и на едното пишеше първокурсници - Биология каква им е учебната програма: Клетъчна биология, Анатомия и морфология на растенията, Палеонтология и исторична геология, Зоология на безгръбначните животни, Математика, Информатика, Хистология и ембриология... за 2 или 3 или 4 нз точно имаше микробиология генетика некви такива.. Така ли е?
и приза за най прецакал се човек днес е за мен на второ клаиране щяха да ме приемат медицина в су но аз си взех дипломата ден преди класирането и ся ще си уча вкъщи вече не мога да се радвам на медицината
ще ми каже ли някой че медицина в сУ е прецаканоо моля
не, изобщо не е прецакано само трябва да влезеш в 7-те места. Не знам какво по-хубаво има от това да учиш в София медицина и то в първия випуск на СУ с база Правителствена болница(Лозенец) ...?
не, изобщо не е прецакано само трябва да влезеш в 7-те места. Не знам какво по-хубаво има от това да учиш в София медицина и то в първия випуск на СУ с база Правителствена болница(Лозенец) ...?
DmKotev написа:не, изобщо не е прецакано само трябва да влезеш в 7-те места. Не знам какво по-хубаво има от това да учиш в София медицина и то в първия випуск на СУ с база Правителствена болница(Лозенец) ...?