Среща на правистите !!!!
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
@ Derek
Колега, аз съм в пета група...
@ Всички
Снощи беше готино - запознах се с едни много симпатични и мили хора, които (слава Богу) не бяха оперирани от чувство за хумор
Имахме доста семпло присъствие на представители на нежния пол, но (с чиста съвест) мога да кажа, че компенсираха количественото с качествено представяне...
Размотавахме се из вечерна/нощна София доста неориентирано (не че не знаехме къде се намираме - просто не можехме да решим къде искаме да отидем), но това беше част от чара на вечерта
Успях да си изградя мнение за всички присъстващи, което означава, че всички бяха много комуникативни...
Особено впечатление ми направи една мъничка, притеснена и срамежлива, но забележително чаровна и общителна млада дама
За среща днес - с най-голямо удоволствие, но вчера попаднах в една...хм... „финансово-сексуална криза“, така че ще пропусна
Инак - има желание-предложение-уговорка да се организира още едно такова събиране (даже, вероятно, и по-добро) идущата седмица... Май даже така би било по-добре (в смисъл, че ще има повече информация и желаещите биха могли адекватно да организират времето и плановете си)... Но както решите - свободна държава сме
Няма лошо и да се събират и по-малки групички, или дори да се срещат хората само по-двойки
Колкото по-бързо и добре се социализираме - толкоз по-лесен и приятен ще вземе да се окаже образователния процес
Дерзайте, колеги!
Колега, аз съм в пета група...
@ Всички
Снощи беше готино - запознах се с едни много симпатични и мили хора, които (слава Богу) не бяха оперирани от чувство за хумор
Имахме доста семпло присъствие на представители на нежния пол, но (с чиста съвест) мога да кажа, че компенсираха количественото с качествено представяне...
Размотавахме се из вечерна/нощна София доста неориентирано (не че не знаехме къде се намираме - просто не можехме да решим къде искаме да отидем), но това беше част от чара на вечерта
Успях да си изградя мнение за всички присъстващи, което означава, че всички бяха много комуникативни...
Особено впечатление ми направи една мъничка, притеснена и срамежлива, но забележително чаровна и общителна млада дама
За среща днес - с най-голямо удоволствие, но вчера попаднах в една...хм... „финансово-сексуална криза“, така че ще пропусна
Инак - има желание-предложение-уговорка да се организира още едно такова събиране (даже, вероятно, и по-добро) идущата седмица... Май даже така би било по-добре (в смисъл, че ще има повече информация и желаещите биха могли адекватно да организират времето и плановете си)... Но както решите - свободна държава сме

- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не го слушай! То така всички могат да кажат, че не искат да се показват. Ми като не искат да се показват да не са се снимали. Всички налични снимки трябва да се покажат, за да могат колегите, които не са присъствали, да получат пълна представа за духа, в който е протекло това исторически значимо събитие.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
мерси и аз мн си те харесахLongbow написа:
Особено впечатление ми направи една мъничка, притеснена и срамежлива, но забележително чаровна и общителна млада дама![]()
![]()
![]()
![]()
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
неприсъствалите нямат право на гласRaya_Alexandra написа:Не го слушай! То така всички могат да кажат, че не искат да се показват. Ми като не искат да се показват да не са се снимали. Всички налични снимки трябва да се покажат, за да могат колегите, които не са присъствали, да получат пълна представа за духа, в който е протекло това исторически значимо събитие.
Don't look back, 'cause you know what you might see