Пореден световен неизвестник прегази "титанът" Лев

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

Аз знам кви левскарите сте всички тук, ей! Истинските левскари са в сектор "Б"!!!

Изображение

Срам ги било, че са левскари ! Това пък вече.... !

Изображение

Аз гледах мача на живо, бях на стадиона. Не спрях да подкрепям отбора през цялото време. Всеки един момент го изживях както подобава на един истински фен. Мачовете на "Левски", които имам възможност да гледам на живо, не са много, затова се раздадох като привърженик!
Бях пак в сектор "А" и имам да кажа нещо за сектор "А". Там уж са фенове на "Левски"... Аз такива фенове не мога да възприема !? Как ще си псуват отбора ? Мъри бил "костюмар", "манекен"... Кво разбирате вие бе, нещастници? Кво разбирате от футбол? Мъри е треньорът, "Левски" е отборът!

Изображение

Просто понякога не се получава желаното нещо. Вие направихте голямата трагедия от това отпадане! Бият ни и толкова! Тампере не са хич слаби. Изиграха си мача перфектно в тактическо отношение - връщаха се, подкрепяха се (това ние не го направихме), на контра играха, заритваха, бавеха, малко лежаха, изнервяха и така... Но нашият отбор също не е хванат в гората, защото момчетата не се поддоха на емоцията, породена от неприятния резултат и опитваха атаки, доколкото им позволяваше сгъстената хокейна отбрана на съперника.
Не се получи и това е! Следващият път пак ще опитаме, а ние феновете пак ще подкрепяме любимия отбор!
Изображение

п.с.болднатото се отнася до сектор "А"
не се обръщам към съфорумците!

п.с.2:мога и причини да търся за тоя резултат...
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

"Левски" е голям отбор.
И определено заслужава да носи определението ПФК пред името си.
И то с едно много голямо П отпред.
За жалост останалите наши отбори развалят "Левски".
Не можеш да поддържаш добра форма на отбора, ако съперниците
му са пълни льохмани! "Левски" определено заслужава нещо повече!

Не съм левскар. Аз съм за можещите.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Тоя сезон Вивател и Глобул ще газят! Събота изнесоха истински спектакъл. Мтела се преебаха сами. Никакви финландци не са им виновни.

В третия кръг още веднъж ще ви се наложи да пожалите малко левскарите :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Enzo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Enzo »

Изображение
Ей така не е ли по-добре?

Последните 2 говежди мнения няма такъв смях! :lol: Тампере не били слаби, пък видиш ли левски си разваляли формата в БГ първенството щот нямали конкуренция :lol:

К.р бе брята, К.р за левски!!! :lol: :lol: :lol:
Изображение
Pelé good; Maradona better; George Best!
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

jordanoff написа:Аз знам кви левскарите сте всички тук, ей! Истинските левскари са в сектор "Б"!!!
Така е... аз много съжалявам, че не можех да присъствам на мача, но бях по морето точно тогава :?
Сега трябва да подкрепяме момчетата всеки мач от първенството, без значение къде и срещу кой играят!
Enzo написа:К.р бе брята, К.р за левски!!! Laughing Laughing Laughing
.... най-голямата радост на един цесекар са неуспехите на ЛЕВСКИ :!:
Жалки сте :!:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Enzo написа:в БГ първенството щот нямали конкуренция :lol:
Нямат конкуренция за смях.
Другата седмица просто не ми се мисли как Том, Бударен и компания ще направят сините човечета жаааалки. Ама много смешни.
Изображение
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

Там пере, тук пере ... Жалко е, че шампиона на България отпадна от отборче без никаква футболна история, което минава за 1-ви път 1-ви предварителен кръг на ШЛ.
Ама все пак Левски са "евробоец" - последните 8 мача в "Европа" - 8 загуби и само 1 отбелязан гол. Вярвам, че левски ще продължава да представя така достойно България. Нека Бай Ганьо да продължава да ги води из Европата .

п.с. много ме радваха зелените екипи на ТАМПЕРЕ :)
Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

Айде ще видим 10-те малки негърчета... Ще затворите големите си злобливи усти след 2-та мача на ЦСКА!
Аватар
techeto
Пишете, о, братя

Мнение от techeto »

Финалът за Купата на УЕФА се играе в един мач :P :lol: :lol: :P
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Да, другари чорбари, радвайте се, злобейте, че Левски е в криза.
То какво друго ви остава всъщност..
Бях на мача, щях да се разплача, но нито веднъж не обидих играч на Левски, нито пък Мъри.
Играхме слабо, това е факт. Надявам се, че след този крах в отбора ще си направят някои изводи и ще подобрят значително играта си.
Цял живот съм била вярна синя привърженичка, вярвам, че всичко ще се оправи.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Да, другари чорбари, радвайте се, злобейте, че Левски е в криза.
То какво друго ви остава всъщност...
То понеже ЦСКА като е в криза, а и не само тогава, всички левскари мълчат и никога, ама в никакъв случай, каквото и да става, не плюят по ЦСКА... абсолютно нормално е, и навсякъде по света е така между феновете на враждуващи отбори. Сега е Тампере, преди бяха Зулу из Кулу, Олимпия и всякакви подобни знайни и незнайни. Това обаче никога не ми е пречело например да треперя от нерви на Левски - Галатасарай, въпреки че съм цесекар от малък.

И още нещо - не е трудно да се досети човек какво точно влагаш в това "другари"... и по-добре недей. Левски има не по-малко кирливи соц-ризи от ЦСКА. Единственият български отбор, който през цялата продължителност на комунистическата власт е бил непрекъснато методично и старателно мачкан "отгоре" е този на Славия.
zamunda.net will never die!
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Феновете са различни. Дразнят ме такива, които си кривят душата и казват на бялото черно. Левски е първият български отбор, влязъл в групите на ШЛ, но вместо да получи признание, беше осмян заради 6-те си загуби.
Левски със сигурност не е единственият отбор, който би загубил всичките си срещи. Който и да бе попаднал в компанията на Барселона, Челси и Вердер, щеше да го сполети горе-долу същата съдба.
Ако ЦСКА играе по-добре от нас, винаги го признавам, без да си кривя душата.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

последният път когато съм видял Цеца да играе добре бе кога нагърчиха Юве тук..... жалко, че "Запада все още мразеше комунистите", та измислиха някаква простотия с Михтарски
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Enzo написа:Изображение
Ей така не е ли по-добре?

Последните 2 говежди мнения няма такъв смях! :lol: Тампере не били слаби, пък видиш ли левски си разваляли формата в БГ първенството щот нямали конкуренция :lol:

К.р бе брята, К.р за левски!!! :lol: :lol: :lol:
Лапай чу/чурката и лягай да спиш :wink:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

До тук ми харесва как се представя ЦСКА. Няма някакви особено груби грешки, освен при гола, когато оставиха играч абсолютно необезпокояван да си свали топката, да се прицели, да си оразмери крачките... то оставаше и да не вкара накрая. Ще ги видим второто полувреме, засега нещо се закучи мача. Друго което ми прави впечатление е, че и двата отбора показват абсолютен хаос и паника при статични положения. До края на мача според мен ще има поне един гол след статично положение. Кога по дяволите и в Кипър почнаха да играят футбол...

А "Цеца" игра добре не само когато нагърчиха Юве, а също и когато нагърчиха Леверкузен и Ливърпул на техен терен, ше извиняваш бате... ако не си ги виждал от мача с Юве да играят добре значи толко и си гледал :)
zamunda.net will never die!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”