Що е тенис на маса и имали той почва в СУ?
Модератори: ники, Methuselah
Що е тенис на маса и имали той почва в СУ?
Досега в каквото чета за СУ (а аз съм прочел доста) никаде не пише за практикуването на този спорт. Та все пак да се уверя и да попитам във форума данеби някой модератор на сайта да е пропуснал тази информация и да е прибрал тенис масата в мазето си 
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Е да де, ама нали се сещаш, че една маса няма да е достатъчна. Пък и СУ не са много по добрата организация.ilialilov написа:Фискултурен салон... или друго затворено помещение (за предпочитане по-голямо) и една маса за 200 лв приблизително и базата е налице...... ся масата ако се съберем достатъчно ентусиясти можем да си я купим. Пък зала.... толкова ли няма?????
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Може би 1 не е достатъчна но все пак (ако помня правилно) 1 е повече от 0.... та това че няма да е перфекто неозначава че няма да е по-добре от моментното състояние нали? А пък парите наистина можем да си ги съберем ... ако има достатъчно желаещи (понякога имам чувството че живея в много голяма заблуда
... ех... надеждата умира последна....) Всичко е въпрос на желание..
-
addictedbg
- В началото бе словото
Re: Що е тенис на маса и имали той почва в СУ?
Re: Що е тенис на маса и имали той почва в СУ?И аджба какво влиание оказва върху глобалното затоплянеilialilov написа:Досега в каквото чета за СУ (а аз съм прочел доста) никаде не пише за практикуването на този спорт. Та все пак да се уверя и да попитам във форума данеби някой модератор на сайта да е пропуснал тази информация и да е прибрал тенис масата в мазето си
ФМИ-СИ