Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
mishkunche написа:Еееееее браво събрахме се колегите Наистина Дукесата е права ако ставаш, ставаш -ако не,еми тва е положението.Айде поне поименно да се знаем-аз съм Таня, приятно ми е 8)Lesash честито
Мерси,Таня. Аз съм Антония. На кратко Тони или там каквито производни искате. Ами,събрахме се колежките,ама искам и някой колега да се появи.Моляяяя!
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Чудесно! И привет!
Аз имам една идея, но ми е нужно малко съдействие.
Ще са ми нужни обаче някакви координати. И ще споделя за какво става въпрос.
Специално скайпове или кю-та.
Аз моето ICQ съм го поставила по-напред.
Дайте да се намерим
Пък ако се намерим с някои филолози от по-горните курсове ще бъде много много добре
Лъкът прошепва на стрелата, преди да я пусне: "Твоята свобода е моя!"
Колеги, излагаме се! Всички ли сте на море бе? Пиете ли, що ли...
Аз съм навита за скайп конференцията, нонещо не ви виждам никовете да сте споменали, все пак, ако някой реши да ме търси -
mebbeth съм си.
ами айде верно, пост-вайте никове в скайп, нали уж бяхте много навити; моят е strangeornotso.
най-добре няколко човека още поне пишете никове и аз ще ви адд-на като се посъберем и да обсъдим какво-що. Окей?
Дерзайте!
riot up написа:ами айде верно, пост-вайте никове в скайп, нали уж бяхте много навити; моят е strangeornotso.
най-добре няколко човека още поне пишете никове и аз ще ви адд-на като се посъберем и да обсъдим какво-що. Окей?
Дерзайте!
Нещо в ника ти не е у ред, скайпа не те намира...
Последно промяна от mebbeth на 17 Авг 2007, 12:44, променено общо 1 път.
Kolegi,neka i az se prisuedinq .. davam si skype tuk za da moje da komunikirame .. m_ostreva i da vzemem da se opoznavame ve4e i da si se znaem koi sme si/nishto 4e she imame 5 godini zatova ama vse pak /
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
до колкото разбрах тези дни скайп е в профилактика и дава много бъгове (явно не само на мен). като го оправят след (макс. 2 дена) ще пиша на всички, оставяйте никове
Едно въпросче имам - доколкото знам настаняването в общежития става по бал и според съответния факултет.. та въпроса ми е някой знае ли колко места се отпускат в общежитията за факултета по славянаски филологии,защото не намирам отговор
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"