BULGARIA 4-SALE

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Гост
Пишеща машина

Мнение от Гост »

Паган написа:Гост - Имам в предвид Казахстан най - вече.
Дори Индия, Китай и Япония, въпреки, че те не са
в Централна Азия.
А за близкия изток - Иран, Ирак...арабските държави.
Както те имат какво да ни предложат, така и ние.
Казахстан точно нас ни чакат... Те като почнат да си разработват
залежите от земен гас, точно нашите пазари ще са им нужни...
А за арабските държави... Ние с една Либия не можем да се оправим
вече толкова години, а с тия проамерикански настроения, дето ги
демонстрираме и в момента няма начин да им станем някакъв сериозен
партньор в близките 10-15 години...
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Ще си изповръщам червата!! Bulgaria 4 sale??????????? Кой малоумен политик е започнал тая работа?? Според мен само хора с власт могат да го направят.. Нали по принцип земя на чужденци не се продава!? Поне да бяха измислили по прикрито име! А те открито парадират и все е едно се подиграват на България по този начин..
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

По закон чужденци не можеха да купуват зема...НО бях поразена от факта, че сигурно около 70% от вилите край Балчик принадлежат на англичани...!!!! На фирми регистрирани в Б-я не е забранено да се купува земя! Така стоят нещата....и чужденците добре се ориентират-никак не им е зле :roll: .
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Hobbledehoy
В началото бе словото

Мнение от Hobbledehoy »

То не е много по тая тема,но все пак...вижте снимката (статията даже не съм я чел)и кажете не е ли това България в момента-показателно е какво е на преден и заден план :roll:

http://www.btv.bg/news/?magic=all&story=44128
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Изображение
Това вече е наглост.
дфгхдф дфг х хйхйкл дфг
цгхй йхг йхгд фгх гхгд хгфд ,йхф гхфсд хгцж хтгрт
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Може да е наглост, но турците живеят в България и я обичат! МОже би не точно този индивид от снимката... Но знам такива, които хич не обичат Турция. Та те са родени в България! Живяли са и живеят тук! Свикнали са да общуват с по-умни хора,да бъдат по-свободни (особено ако са жени)! Нека да живеят тези,които заслужават! НА вас няма да ви е приятно,ако ви кажат- вие не сте българи, махайте се от тука! За кви се мислите бе!
Турците са работни! МАй ги смесвате с циганите! Циганите са тези,които не работят, които крадат, които... С една дума - долно племе!
Иначе ако се махнат от телевизията и парламента няма да е зле :) Но след като са ни коалиционни партньори, то трябва да гледаме да си вършат работата и тогава да ги съдим!
А за копуването на земя - това не е ли раздържавяване? Отворете си очите хора! Турците не са чак толкова голяма пречка, сега мисля, че е по-опасно, когато българската земя, вече не е българска,а е на англичани, китайци, немци, французи! Турците са наполовина българи! Но българсият народ се е борил за земята си. Кои са тези злопаметни хора, които продават България? Помислете върху купуването на земята!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

не мразя народи, мразя личности. тва че един турчин/циганин/изобщо чужденец ми е направил нещо лошо, не значе че всички са такива! продаването на земята - да. "намесата" в държавните работи - да. мързел, смрад, нелегален ток, дребни кражби - да. но не можете да ги мразите всичките само заради тва което са.

а специално за турците във властта: е, все пак един сериозен процент от населението на държавата ни са турци - нормално е да има някои да защитава и техните интереси.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
smallp0x
В началото бе словото
Местоположение: In your house I long to be. Room by room, patiently
Обратна връзка:

Мнение от smallp0x »

Пак изби на политика, а :)

Една Статия във вестник Капитал за заинтересованите.

модераторите да се чувстват свободни да трият, ако не им допада.
And don't it make you sad to know that life...
Is more than who we are

~ "Name" - The Goo Goo Dolls
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

:shock: е тва ме разби.. не го знаех, честно. ама така като се замисли човек - не са само те.. на кой от управляващите изобщо му пука за народните интереси? всеки дърпа чергата към себе си - така е било откак съществува демокрацията, или дори бих казал откакто съществува някаква форма на управление и организация - било то родово-общинен строй, било феодализъм, монархия, комунизъм.. това е присъщо за човека и не можем да се преборим с него. единственият изход е да се присъединиш към победителя.. или да направиш победител онзи, чиито интереси най-много се доближават до твоите :wink:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
deadriver
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от deadriver »

аз съм против ЕС и т.н. смятам че наистина трябва да обърнем посоката в която в момента гледа България в обратна страна, историята доказва че от запад не сме видели много добро, не че имам нещо против съдружието и т.н. напротив но не и да станем задния двор на един проспериращ свят, защото нямаме какво друго да предложим, доста по-добре би било да се развиваме наравно със страни които в момента са в нашето положение,защото в тях както и у нас има много потенциал и той няма да се изгуби, но с тази прозападна ориентация ще продължат да ни тъпчат и да ни третират като по-долна класа,каквато не сме
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

аз само да вметна, че от тази година, за 1 път, Б-я влиза в класацията на 50 най-развити д-ви....Все пак има нещо успокояващо в това...А ако нямаш стимул и кой да "гониш", а ние общо взето гоним всички!, няма и много перспектива за развитие. :roll:
В това отношение е полезен "погледът" на Запад...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
deadriver
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от deadriver »

поглед да... но не да си подлагаме задниците...
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

Да се коалираме на изток? :shock: Не, благодаря! Все пак предпочитам страната ми да е в съюз със страни, където правата на човека са ясно дефинирани, където жените имат равни права, не само по закон, но и на практика и където няма възможност да те осъдят на смърт или много години затвор за притежание на наркотици или извънбрачен секс. По култура и морал в момента ние сме много по-свързани със западните страни от колкото с други: все пак гледаме тяхното кино, телевизия и реклами и потребяваме техните продукти а всичко това е културен обмен.

Не съм особено сигурна дали изобщо нещо ще спечелим от ЕС, но в днешно време не можеш да минеш без да се включиш в някакъв съюз май :roll: и ЕС ми изглежда като най-логичен избор.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Да, де, но сме спряли доста голяма част от производството си... Затвори ли сме предприятия,заради ЕС, понеже не сме изгодни на някои. И сме сред 50-те развити държави,защото вече даваме помощи (Либия е пример за това)... НЯкои неща обаче са за да се замажат очите на хората... Развиваща държава с бедни хора... Иха... Колко сме добри. И заеми имаме да изплащаме... Супер сме!
А това, че нищо добро не сме видяли от запад е вярно!
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Анна написа:Да се коалираме на изток? :shock: Не, благодаря! Все пак предпочитам страната ми да е в съюз със страни, където правата на човека са ясно дефинирани, където жените имат равни права, не само по закон, но и на практика и където няма възможност да те осъдят на смърт или много години затвор за притежание на наркотици или извънбрачен секс. По култура и морал в момента ние сме много по-свързани със западните страни от колкото с други: все пак гледаме тяхното кино, телевизия и реклами и потребяваме техните продукти а всичко това е културен обмен.

Не съм особено сигурна дали изобщо нещо ще спечелим от ЕС, но в днешно време не можеш да минеш без да се включиш в някакъв съюз май :roll: и ЕС ми изглежда като най-логичен избор.
А какво й е лошото на Русия??? Голяма страна! Има нужда от наши стоки и ще ги купува... А от запад някой ще ни обърне ли внимание? Опа - да, докато имаме земя за продан...
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”