Кореистика :)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

ADeLL написа:Ох не е мръднал бала и със стотна....айде да не използвам нецензурни квалификации..по адрес на бала 8) Бясна съм,но ще се постарая да се сдържам.Иначе много ви благодаря за подкрепата,но като гледам квото трябваше да става трябваше да е сега,на трето нищо няма да се промени уви. Kira ми каза ,че трябвало да се потвърждава и трето класиране , а аз нещо се чудя има ли смисъл да хвърча до София~ за това потвърждаване. Съдбаааааа.....къде си да ти прасна един :lol:
Баси така се бех настроила, и "бъдещите" ми колеги,т.е. хората в тази тема ми станахте толкова симпатични,кой знае какви ще са цялата напаст в Английска филология.........тъпо ми е :?
Ха-ха, да ти кажа и вие ми допаднахте, особено с хумора.. :lol: Погледни какво съм писала в темата за Кореистика в отдел студенти и помисли отново!

Освен това, имам си задачи, но все пак ако проблемът ти е разкарването до София, мога да отида да потвърдя вместо теб, ако се решиш за трето класиране и ако изобщо е възможно някой друг да потвърждава. Не съм наясно с тези неща. :roll:
Александър
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Александър »

FeelingSad: Затова сме тук. :wink:

ADeLL: Значи догодина прехвърляне. И то без изпит, с възможност за директно влизане в колкото и желана да е от другите специалност. Ще има да ти завиждат. 8)
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

FeelingSad написа: Освен това, имам си задачи, но все пак ако проблемът ти е разкарването до София, мога да отида да потвърдя вместо теб, ако се решиш за трето класиране и ако изобщо е възможно някой друг да потвърждава. Не съм наясно с тези неща. :roll:

:oops: Много си мила наистина...мноооого и това ме кара да се ядосвам повече,че не съм приета Кореистика :cry:
Не знам дали някой друг може да потвърждава вместо мен,ще прочета из форума и ако е възможно изобщо ,може би бих те помолила да го направиш вместо мен(въпреки ,че не ми се иска да те занимавам с моите проблеми(ние дори не се познаваме а аз да ти се натрисам :lol: ))

Александър: Хахах ще прехвърлям аз,дано устискам,че каквото чух последния месец за тая Английска филология,косата ми настръхва :lol: А да не говорим колко отвратителна ми е Английската литература :shock: не мога да я понасям...а то като се нареждат,та стара английска литература,средновековна,преди войната ,след войната,нова,съвременна ...бляк. Може да ти умре коня наслаждавайки се на плана на специалността :lol: Ужаааас! Плюс тва като видях кви хора потвърждават Английска и я пишат щях да ....ъъъъъ ПУКЯСАМ!!! Сториха ми се ужасно....скучни и ...кофти порода :?
Относно тези които ще завиждат,нямам никаква идея ще има ли такива,но честно казано,толкова нерви и надежди похабих по КСК,че съм си платила сто пъти за да ме приемат поне Кореистика!(Още съм бяснаааа)
Стига дееееее....защо на мен -_-'> dame!
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Не се притеснявай, аз ти предлагам помощта си, няма да си ми в тежест. С удоволствие бих го направила, тези дни и без това имам работа към Ректората! Ако искаш и когато проучиш, може да се разберем. А ако имаш скайп, още по-добре! :)
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Сега разгледах форума,но никой не е сигурне 100 процента,затова утре ще звънна в учебен отдел и ще попитам за да съм сигурна. И още веднъж хиляди хиляди благодарности за предложението.Съмнявам се обаче да се получи някой друг да ме записва,май ще си скокна сама.Но все пак съм безкрайно трогната за отношението.Толкова сте мили.....особено ти,ще ми бъде много приятно да поддържаме контакт въпреки ,че няма да бъдем колежки в един факултет. Скайп-а на ЛС. :lol:
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Ей, хвърчащата класна стая станахме :)

Относно потвърждаването от друг- не може, защото ти трябва лична карта, картончето с номера, пък и ЕГН-то :)
Ще хвърчим с Адел, та пушек ще се вдига. Засега два източника са ми потвърдили, че мястото на 3то кл. се пази, но утре пак ще питам. За всеки случай съм си приготвила и бумащините за записване...

ADeLL,
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.

Тоест, имаш само две възможности: или потвърждаваш за трето или се записваш там, където си сега (АФ). Ако не потвърдиш, отпадаш и не отиваш на трето класиране- тогава трябва да се запишеш. Ако пък не се и запишеш - няма СУ наесен :)

Не унивай! На трето класиране са паднали миналогодишните балове с единица и нещо. Тази година очаквам да паднат и с още 40 стотни допълнително, та да се вмъкна и аз :) На 2ро класиране баловете винаги падат със стотни, но на 3то са големите рокади, защото много хора си казват, че к'вото е-т'ва е :!: Като капак- балът ти е по-висок от моят и ако има някво движение - влизаш преди мен :) (хей, може пък тея последните две места да се пазят за нас пък- знае ли някой :P )Така че не ми ги говори тея- аз ще дера докрай :)
Пък и ти можеш догодина направо да се прехвърлиш, защото оценката ти от кандидат-студентския изпит ти е над 4,50 (едното условие) и не се съмнявам, че ще си имаш годишен успех над 5,00 за ФКНФ (другото условие). Аз не бих могла да се прехвърля, щото оценката от изпита ми е под 4,21 пък и не бих издържала още една година такива нерви-стигат ми за тази, че съм я почнала от началото с тва кандидастване тук и там.
Така че не се отчайвай, шансове имаш повече от мен- смело напред! :)

П.С. Искам да ви благодаря за подкрепата досега, колеги :) Ще се видим след трето класиране. :) Ако ли пък не- кажете само кога започвате да дойда и да ви напрегръщам като успели :) За унгарския една глупава тема няма във форума- ще се пусне другата седмица, че поне да видя имам ли колеги :lol: Сигурно там са разочарованите от живота :)
Пффф, отплеснах се и постът стана дълъг- дано някой се навие да го прочете :) Ох, сантиметалност - да си ида в ъгъла да си порева малко, че още една надежда е разбита :? Кхъм, тъй де, следващата седмица ще го правя това упражнение :arrow: и все пак ще си харесам унгарския, явно туй ми е късметът.... поне до другият вторник *стискам палци*
pokahontas
В началото бе словото

Мнение от pokahontas »

Адел, аз познавам едно момиче в АФ, бяхме заедно на курса и мога да ти кажа, че тя въобще не е скучна, даже е някаква много луда, ама в добрия смисъл. :)
Не вярвам да може някой друг да подаде документи вместо теб, нали трябва да се подпишеш там някъде. Но опознай София, за да я обикнеш. :wink:
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Дано дано, а относно София нямам проблеми,просто за един подпис трябва да пътувам 4 часа в едната посока и е много уморително,ще се разбия от път за единия му кирлив подпис.А относно записването и аз така мисля,че не може без да се идентифицираш поне,така че така или иначе ще ходя до СФ то се е видяло.Просто растоянието е голямо и ми се искаше да си го спестя поне този път,ясно е че ще го мина сто пъти още през годината.Та за това де. :lol: :lol:
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Дени »

Да, знаете, искам снимка на малката ви дружинка, веднага след като се запознаете :)))) Обещали сте ми :wink:
Love, life, meaning ... Изображение OVER
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Аз пък днес ходих пак до ЦИЕК и помолих жената там да си видя "колегите" поне от дипломите. Голяма съм любопитка пък! :) И да, не знам кога какво сме обещавали, но снимки ще има, събирания също. :)
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

FeelingSad написа:Аз пък днес ходих пак до ЦИЕК и помолих жената там да си видя "колегите" поне от дипломите. Голяма съм любопитка пък! :) И да, не знам кога какво сме обещавали, но снимки ще има, събирания също. :)
ха, маниачка :lol: :lol:
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Circle Line написа:
FeelingSad написа:Аз пък днес ходих пак до ЦИЕК и помолих жената там да си видя "колегите" поне от дипломите. Голяма съм любопитка пък! :) И да, не знам кога какво сме обещавали, но снимки ще има, събирания също. :)
ха, маниачка :lol: :lol:
Знаех си, че ще ме заобичаш някой ден и ще приемеш лудостта ми! :lol:

П.С.: Колкото съседите ми, които докато поливам цветята на балкона, си мислят, че навън вали, а то просто прелива отвсякъде..
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

FeelingSad написа:Знаех си, че ще ме заобичаш някой ден и ще приемеш лудостта ми!
оооо само за лудост не ми говори, ако знаеш при мен и колегите ми на какво ниво е лудостта простооо..... иначе засега те съветвам да се успокоиш малко, че вече почвам да се притеснявам за теб; то бива ентусиазъм, ама твойто вече си е мания :lol: :lol: :lol:
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Кхъм-кхъм, а кой тук не е маниак на тема Корея/Япония/ ...ния след като е супер радостен, че ще следва това, което иска :wink:
Познатите ни знаят колко сме зле, ама новите колеги тепърва ще трябва да ни свикват. Аз, например, в едно заведение видях сервитьорка да носи мелба със японско хартиено знаменце и като се изписках....ест, всички се обърнаха към нас и след 0.0007 сек. със скоростта на светлината отидох в кухнята и си поисках знаменце, макар да имах стена от приятелски ръце около себе си само и само да не ги излагам така 8)

"Мания!" крещят зелени слънцаааа... на корейски :lol:
Сега вече бидох пребита с канари (щото камъните свършиха) :P

П.П. Адел, не трябва да се потвърждава за 3то кл. след като не си минала на по-горно желание, а мястото от предното се пази. Ако пак не минеш на по-горно на 3то се записваш това, което си приета :wink: (вече го знаеш, ама да си повторя пак че започвам да забравям хубавото словосъчетание "мястото се пази" :D ) Само запази спокойствие и нерви до следващия вторник :lol:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Нерви!!! Нерви!!! За какво говорим! Нерви! :angryfire: :blob2: :banghead: :laughing3: :laughing3: Такова нещо вече нямам,пресушиха ме,даже вече си гледам темата АФ.
Изперхах! :diabloanifire:

Дори реших ,че като ще е гарга да е рошава и тръгнах да си смъквам некво японско сериалче Kamen Rider Den-O (класика във филмите с роботи,рейнджъри и кофти костюми).Разбира се сега като го написах ще взема да си ударя една спирачка.....че наистина ще се възнеса на някъде. :lol: :lol: :lol:

Ооо Корея...ооо Корея~
Оооо....
Мдам ,тази тема стана траурна леко 8) :lol:
Като дойде вторник обаче ще са баш яките хленчове и сълзи :twisted:

ПП.Кира...мерсииииииии много за инфото,мнооого ^_^;;
Както ти писах и на скайп-а ,ти си моя спасител,моя ангел....(което не противоречи много на ник-а ти бтв ^_^("))

ПП2.Как мина срещата?(вие си се уговорихте ,аз прочетох мухаха муха мухаааа
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”