Ей, хвърчащата класна стая станахме
Относно потвърждаването от друг- не може, защото ти трябва лична карта, картончето с номера, пък и ЕГН-то

Ще хвърчим с Адел, та пушек ще се вдига. Засега два източника са ми потвърдили, че
мястото на 3то кл. се пази, но утре пак ще питам. За всеки случай съм си приготвила и бумащините за записване...
ADeLL,
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
Тоест, имаш само две възможности: или потвърждаваш за трето или се записваш там, където си сега (АФ). Ако не потвърдиш, отпадаш и не отиваш на трето класиране- тогава трябва да се запишеш. Ако пък не се и запишеш - няма СУ наесен
Не унивай! На трето класиране са паднали миналогодишните балове с единица и нещо. Тази година очаквам да паднат и с още 40 стотни допълнително, та да се вмъкна и аз

На 2ро класиране баловете винаги падат със стотни, но на 3то са големите рокади, защото много хора си казват, че к'вото е-т'ва е

Като капак- балът ти е по-висок от моят и ако има някво движение - влизаш преди мен

(хей, може пък тея последните две места да се пазят за нас пък- знае ли някой

)Така че не ми ги говори тея- аз ще дера докрай
Пък и ти можеш догодина направо да се прехвърлиш, защото оценката ти от кандидат-студентския изпит ти е над 4,50 (едното условие) и не се съмнявам, че ще си имаш годишен успех над 5,00 за ФКНФ (другото условие). Аз не бих могла да се прехвърля, щото оценката от изпита ми е под 4,21 пък и не бих издържала още една година такива нерви-стигат ми за тази, че съм я почнала от началото с тва кандидастване тук и там.
Така че не се отчайвай, шансове имаш повече от мен- смело напред!
П.С. Искам да ви благодаря за подкрепата досега, колеги

Ще се видим след трето класиране.

Ако ли пък не- кажете само кога започвате да дойда и да ви напрегръщам като успели

За унгарския една глупава тема няма във форума- ще се пусне другата седмица, че поне да видя имам ли колеги

Сигурно там са разочарованите от живота
Пффф, отплеснах се и постът стана дълъг- дано някой се навие да го прочете

Ох, сантиметалност - да си ида в ъгъла да си порева малко, че още една надежда е разбита

Кхъм, тъй де, следващата седмица ще го правя това упражнение

и все пак ще си харесам унгарския, явно туй ми е късметът.... поне до другият вторник *стискам палци*