Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
В документите за записване на това голямото листче има място за записване на точен адрес на студента в града...в дома на...(жил.кооперация,студ общежитие)...и т.н.
Това какво означава,ако не си от София?
А също за какво са тези уверения?
Уверенията са за СКГТ (СоКерес Градски транспорт), НОИ, БДЖ и подобни менструални съсиреци, функциониращи като държавни институции.
В дома на .....(аз написах родител и адрес).
Pezo написа:Уверенията са за СКГТ (СоКерес Градски транспорт), НОИ, БДЖ и подобни менструални съсиреци, функциониращи като държавни институции.
Е трябва ли да ги попълваш всичките уверения?
Е да ама ти от София ли си? *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Последно промяна от Bootylicious на 15 Авг 2007, 16:58, променено общо 1 път.
аз се записах днес и ми казаха, че този "Именник" е необходим само когато се кандидатства за общежитие... на мен ми върнаха снимката и моя го изхвърлиха в коша ако обаче ти трябва по-добре не го пиши, питай на място, за да не сбъркаш!
Pezo написа:Уверенията са за СКГТ (СоКерес Градски транспорт), НОИ, БДЖ и подобни менструални съсиреци, функциониращи като държавни институции.
Е да ама ти от София ли си?
Да, ама кво значение има? Аз като се записвах (ФМИ) имаше една учтива жена, която преди да влезеш ти проверява дали си попълнил както трябва и каквото трябва. Трябва да питаш нейния еквивалент(ако има такъв) в съответния факултет.
А уверенията не са задължителни. Ако не знаете, че ви трябват, значи не ви трябват.
Последно промяна от Pezo на 15 Авг 2007, 17:00, променено общо 1 път.
Nightfall написа:аз се записах днес и ми казаха, че този "Именник" е необходим само когато се кандидатства за общежитие... на мен ми върнаха снимката и моя го изхвърлиха в коша ако обаче ти трябва по-добре не го пиши, питай на място, за да не сбъркаш!
Ми аз вече си писах адреса у нас,ако нещо е сгрешено нали няма да ме карат да си купувам нов комплект с документи? *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Да, ама кво значение има?
Еми щото пише "в града". *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Да, ама кво значение има?
Еми щото пише "в града".
Оф, не знам. Имаше във ФМИ примерно жена, която проверява кое как е попълнено преди да влезеш да се запишеш... Питайте...
А уверенията не са задължителни.
съжалявам че не мога да помогна, но не разбрах...... обаче ако не си от София, освен домашния ти адрес ти няма кой друг да напишеш все пак! едва ли някой ще ни върне от университета, понеже още си нямаме адреси в София
Bootylicious написа:А в студентската книжка където най-отгоре пише "Наименование и местонахождение на основното звено" какво трябва да се пише?
аз нищо не писах и като отидох да си подавам документите ми го поълни лелката дето ги приемаше.. ако нещо не разбираш е по добре да не го попълваш и там на място ще разбереш Успех!
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.