ТУРИЗЪМ ;)
-
Evgencheto
- В началото бе словото
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
абе той уж ни показа някчво примерно и не мога да се сетя как трябваше да бъде... иначе трябва да е 30на страници.. като за всеки град да се пише + отделно за видяните места и т.н.... само се чудят как да ни прецакатарменка написа:gali4ka85,хубав въпрос зададе....ама май ще трябва да се ходи да се пита на място при Патарчанов кой,как,защо,къде и кога,защото и аз съм на същия хал с тази практика....аман вече от такива изпълнения..бррр
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
коя карта ?арменка написа:оххххх...не знам вече...трябва да се заемам за работа,че имам и карта да правя... тази картография ни взе здравенцето...горко и тежко на тези,които я оставиха за семтември(в това число и аз самата)...
аз направих цяла заглавна страница за отчета на практиката по ОСИГ
т.е. не съм сиг. дали се води по ОСИГ или по СИГБ......... май е ОСИГ че нали е с Бояджиев и Патарчанов
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
за какво са им притрябвали тея скапани карти.... само мъчат бедните ни душичкиарменка написа:Става въпрос за картата по картография при Давидков.....оставих си изпита за септември,аз и няколко нещастни като мене душици,които сега ще се печем на бавен огън....R.I.P.
Иначе ще се чуем след около 10 -15 дена.... ах МОРЕТО
и не се скъсвайте да учите все пак е лято поне до 20 август....
- АРМЕНКА
- Пишеща машина
- Специалност: Туризъм
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Fellblade написа:... прочетох за практиките и ми стана едно хубавооооо, мн се радвам, че и аз се набутах тук![]()
Добре дошъл при нас,колега,приготви се физически и психически за най-готините 4 години от живота си,пълни с шумни и незабравящи се практики,тичане по коридорите на факултета в опит да издириш някой преподавател ту за подпис,ту за оценка,чертане на карти, и на много положителни емоции...еххх...искам да се върна в първи курс и да започна отначало....ама как минават годините еййй...удъртяхме
Хайде наздраве за Софийския
Последно промяна от АРМЕНКА на 15 Авг 2007, 17:01, променено общо 1 път.