И ся к'вооо?
Модератор: Boromir
Vaskes написа:Хора, изберете българското!!orion_elira написа:за мене италианциkorpusito написа:Мерси,мерси...щях да кажа да ти се връща ма не знам дали ше им се изкефиш на мацкитеorion_elira написа:ее не се засрамвай сегаkorpusito написа:orion_elira написа:хахах доообре беkorpusito написа:Е длъжна си да звъннеш или направо ме намери в Брилянтин,ше ме познаеш по четирите шведки около менXenon написа:Може и да намина. Ще бъда съвсем наблизо, в Равда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пожелавам ти да стане вярно
![]()
![]()
![]()
![]()
За следващото лято почвам уроци по шведски при тебе
Не че аз бих отказал две-три шведки...![]()
Ама аз ще уча скандинавистика все пак, трябва да се, ъъ.. опознаваме със северните народи, да си създавам връзки, взаймоотношения, да обменяме флуи.., пардон, контакти
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
Ся, моя отговор го няма в анкетката.
Абвотусите с народ почерпих, еуфоричният махмурлук премина отдавна, толкова съм се отпуснал, та не ми се спами и форума чак.
Родителките телца, не ми дават да почна работа, че после цял живот съм цял да бачкам, сега заслужено да почивам........
Абе с една дума "лизнерижа" - туй беше от някако фентъзи, ама вече съм забравил как се казваше книжката. Я да си кажа направо - вегетирам в момента. Свободен атом.
Абвотусите с народ почерпих, еуфоричният махмурлук премина отдавна, толкова съм се отпуснал, та не ми се спами и форума чак.
Родителките телца, не ми дават да почна работа, че после цял живот съм цял да бачкам, сега заслужено да почивам........
Абе с една дума "лизнерижа" - туй беше от някако фентъзи, ама вече съм забравил как се казваше книжката. Я да си кажа направо - вегетирам в момента. Свободен атом.
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Това е от един разказ на Робърт ШеклиAlexHI написа: Абе с една дума "лизнерижа" - туй беше от някако фентъзи, ама вече съм забравил как се казваше книжката.
Иначе - това го казва една извънземна еманация на главния герой с предупреждението да не го прави, защото щяло да го нападне някакво друго същество (тюх - и неговото име не помня); в крайна сметка се оказва, че това е думата за кихане и разказът свършва по особено брутален начин... Трябва да си го препрочета - не съм чел Шекли от... 17 месеца...

охх аз нищо не правя сега... застоййй, е оформят се някои събития.. не работя, спя, обикалям и скучаяяя ама моята природа си е такава, че винаги се натъквам на яките събития в разгара им, така че се очертава некфи светлинки 
"Но нека да ви открия напълно сърцето си, мои приятели: ако наистина имаше богове, как бих се сдържал аз да не стана бог?Следователно няма богове."