Благодаря ти за изчерпателното отговорче :]JackInTheBox написа:ако не си приета никъде не тр да подаваш нищо ако си потвърдила от първо за второ и не си мръднала в желанията си също нищо не тр да подаваш ако на второ си приета нещо различно от първо тр да потвърдиш за трето иначе стискаме палциMiShito написа:Абе ххора 3 стотни не ми стигнаха ..и то за по-нежелана специалност ..дали имам шанс на 3то ;] И трябва ли ,ако не съм приета на 1во,2ро да подавам нещо за 3то ;]
Второ класиране
Модератор: Boromir
..Но гадното е следното:Съдим за книгата по корицата..Вярно е,понякога трябва да прочетеш.. А дори и тогава, може да не разбереш всичко...
имам нов тъп въпрос
отварям си персоналната информация. пише :
Приет при
1 класиране Архивистика и документалистика
там не трябва ли да пише 2ро класиране?
или пише при кое класиране какво си приет и ако след първо няма промяна си остава същият надпис...
или на мен не ми e update-ната информацията?! и ако не е защо не е.. трябва да знам днес какъв е резултата от 2ро класиране, да знам ще пътувам ли няма ли...
още някой с подобен проблем?
надявам се някой да успее да разбере какво питам...
отварям си персоналната информация. пише :
Приет при
1 класиране Архивистика и документалистика
там не трябва ли да пише 2ро класиране?
или пише при кое класиране какво си приет и ако след първо няма промяна си остава същият надпис...
или на мен не ми e update-ната информацията?! и ако не е защо не е.. трябва да знам днес какъв е резултата от 2ро класиране, да знам ще пътувам ли няма ли...
още някой с подобен проблем?
надявам се някой да успее да разбере какво питам...
- _malko_zlo_
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
,.,.
Ей най-сетне се записах мале... ей да знаете документи за новоприети си купувайте от Ректората за най-сигурно, щот в биологическия (нз за други ВУЗ-ове) няма от къде да се вземат на място. Даже ще си платите семестриалната такса.... аз се изръсих 255.50
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Бърз въпрос(предполагащ и бърз отговор).Приеха ме на първо желание от второ класиране.Дипломата ми е във Философски Факултет.Трябва да отида и само да си я взема ли?Пак ли трябва да чакам огромната опашка?
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- HeyGod
- Легендарен флуудър
А има ли някаква процедура около изтеглянето на дипломата?Или само да се подпиша нещо ...?Митака написа:Тогава трябва да отидеш и да си я изтеглиш и от там в Юридическия,но един съвет направи се на нахален и ако има хора там преди теб влез под предтекста,че само трябва да си изтеглиш дипломата
Иначе като потвъждавах само за 2-ро класиране,се направих на нахален и се опитах да мина по-напред,само за да си дам глупавата декларация,но има и неотстъпчиви хора ... дано само да не чакам пак 5 часа.Затова отивам преди да отворят още.
Pick your moment and make the right play...