Идеалната половинка?!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

да знае кога да говори и кога да мълчи
да знае какво да каже, когато говори
да може да ме накара да млъкна, т.е. да е способен на малко по-остри реплики и реплики, които да ме сложат на място (обожавам да чувствам, че някой в даден момент може да ме направи на нищо, дето се вика)
да е интелигентен
да ме кара да "играя" ... т.е. да мисля в общуването - за думи, реплики,действия..
да не позира, да не прекалява с някаква сериозност
да е естествен
да е енергичен,импулсивен, емоционален (неща, които да пробуди(породи?) у мен самата)
да е откровен
дългата коса и добро телосложение (особено раменете и гръбчето) също са плюс... ааа, да... хубавите очи и хубавата усмивка също ме разтапят..
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Е, Марти, ма ти все едно мойто Лорд описа...Ако не го взимах аз, щях да ти го предложа :lol: :lol: :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

impure_blood написа:да знае кога да говори и кога да мълчи
да знае какво да каже, когато говори
да може да ме накара да млъкна, т.е. да е способен на малко по-остри реплики и реплики, които да ме сложат на място (обожавам да чувствам, че някой в даден момент може да ме направи на нищо, дето се вика)
да е интелигентен
да ме кара да "играя" ... т.е. да мисля в общуването - за думи, реплики,действия..
да не позира, да не прекалява с някаква сериозност
да е естествен
да е енергичен,импулсивен, емоционален (неща, които да пробуди(породи?) у мен самата)
да е откровен
дългата коса и добро телосложение (особено раменете и гръбчето) също са плюс... ааа, да... хубавите очи и хубавата усмивка също ме разтапят..
Марти, на баба ти хвърчилото! Your grandma's Flying object! Дълга коса и хубав гръб...хаха...
Изтриваш всичко и оставяш само "да може да ме накара да млъкна, т.е. да е способен на малко по-остри реплики и реплики, които да ме сложат на място" иииии...точно това ти трябва! 8) С тези изисквания..хихи.. :P :P :P
Аватар
Puhanka
В началото бе словото

Мнение от Puhanka »

Идеал за мъж нямам!

Като външност просто не искам да изглежда като дете (както повечето от моя бивш клас) и да не е идеално слаб. Иначе едно от най-важните неща са очите (поне за мен). В тях се крие всичко. Ако има дупчица на брадата е голям плюс, но това не е нещо толкова важно.

Като характер... не знам. Повечето, които ми пасват на представите за хубав характер ми стават добри приятели, така че ПРИВЛИЧАНЕТО май си остава най-важното. Иначе нещо конкретно - държа на това да ми внушава усещането за СИГУРНОСТ!

На кратко това е! И разбира се, да не е тъп! :lol:
ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИМА ИЗМЪКВАЦИЯ!!!
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

леле,това вече ми звучи мазохистично.Мене такъв мъж ме ужасява тотално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

а на мен иначе ми е скучно... ако знам, че мога да говоря каквото искам и да нареждам само аз :).. Естествено, НЕ говоря за неуважение или няк'ва грубост :). Точен изказ може би.. и склонност към сарказъм... просто ми харесва :)
Аа, да, пропуснала съм още няколко неща:
да е инициативен
да е решителен
да не се поддава на чужди влияния
......
толкова май :)

А пък.. Крем, явно злато си си взела ;)
иииии...точно това ти трябва!
искаш да кажеш май, че много говоря и че е нужно да ми затварят устата, а.. :) :twisted:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

...не точно, Марти! Нужен ти е нещо като светофар, в който особено важно е да работи жълтия цвят...

Абе, аз съм само за реклама на Фанта- бааааси метафорите праскам!!! :shock: :shock: :shock:
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Жорко, философе, я опиши идеалната си половина :)
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

" Какво нещо е човек!

- Черно зърно - отговорих аз.

- И черно, и бяло - усмихна се отец Сисой."

Елин Пелин

Няма идеални хора, идеални половинки. Всички ние сме странни бобчета оцветено в черно и бяло... За мен е важно у някой да преобладава бялото.. и толкоз..
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

въх, трябва да призная - МНОГО хубаво казано:) (последното ти изречение - за преобладаването на бялото:) ).. макар че всичко е адски относително :)
Аватар
fire
Живее, за да пише

Мнение от fire »

Да, Жорко, именно. Всичко е толкова относително... Кажи, какво според теб означава да преобладава бялото. Точно за това е тази тема. Иначе е ясно, че няма идеални хора и слава Богу!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
Аватар
rene
От дъжд на вятър

Мнение от rene »

За мен външният вид не е от голямо значение, защото търпи множество промени през годините. Характера и душата на човек са много по-важни. Един мъж трябва да знае кой е и какво иска от живота. Трябва да има себеуважение, честност и достатъчно кураж да преследва своите цели. С други думи - той трябва да бъде добър човек и истински мъж. Ако той ме приеме такава, каквато съм, с всичките ми добри и лоши качества, ако ме обича и е готов да сподели с мен възходите и паденията на живота, то този мъж ще бъде идеалния за мен, и бих го обичала с цялото си сърце :!:

Мислите ли, че искам твърде много :?: :?: :?:
Аз знам, че нищо не знам....
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

мисля, че всички искаме много, когато ни запитат.. Т.е. в жиовта човек в повечето случаи се съгласява на доста по-малко от това, което пишем сега тук, примерно. А иначе, рене.. искаш хубави неща :) .. И аз искам да ме приемат и обичат :)).. But after all who doesn't want that?!
Аватар
John_Coffey
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от John_Coffey »

Какви половинки, какви четвъртинки, какви пет лева - влакът отдавна замина. :lol: Аз съм едно цяло - и пътят, и истината, и животът. Аз съм началото и краят, алфа и омега 8)

Всъщност, просто не познавам достатъчно наличната половинка, за да съм в състояние да имам ясна представа каква трябава да бъде другата :wink:
Jah Bless :rr:
Изображение
Изображение
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

а може би след като срещнеш идеалната половинка ще започнеш да имаш по-ясна представа за наличната? ;)
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”