Разписание:jantex написа:Там има план на обучение, а на мен ми трябва разписание на лекциите! Има разлика!!!!!!
Влакът за МО тръгва след 10 минути от трети коловоз...
Модератор: MidwinterSun
Да, исках да питам и аз същото нещо.jantex написа:Колеги, някой може ли да ми каже каква беше тая година програмата на 2-и курс през първия семестърАко някой си спомни, ще ми бъде полезно
![]()
zmey написа:"Аз исках по-скоро да разбера дали всичките дни е имало лекции..."
Мухахаха, ти трябва да си новоприет заек...
Дам, и аз чух нещо такова. Но мислех, че се отнася за цялата годинаSmoking Mirror написа:Първия семестър са малко повечко. На нас първият семестър почивен ден беше само срядата май. Но иначе не е кой знае какво де - повечето дни свърваш най-късно в ранния следобяд.
А втория семестър е пълен айляк - два дена само имаш лекции.
В смисъл?loverlips написа:Дам, и аз чух нещо такова. Но мислех, че се отнася за цялата годинаSmoking Mirror написа:Първия семестър са малко повечко. На нас първият семестър почивен ден беше само срядата май. Но иначе не е кой знае какво де - повечето дни свърваш най-късно в ранния следобяд.
А втория семестър е пълен айляк - два дена само имаш лекции.Няма лошо де, надявам се да е от полза отделеното време или.... ?
Това имах в предвидSmoking Mirror написа:В смисъл?loverlips написа:Дам, и аз чух нещо такова. Но мислех, че се отнася за цялата годинаSmoking Mirror написа:Първия семестър са малко повечко. На нас първият семестър почивен ден беше само срядата май. Но иначе не е кой знае какво де - повечето дни свърваш най-късно в ранния следобяд.
А втория семестър е пълен айляк - два дена само имаш лекции.Няма лошо де, надявам се да е от полза отделеното време или.... ?
Ако имаш предвид отделеното време да се ходи по лекции - като цяло е от полза, да. С изключение на един-два предмета, ама ти ще ги познаеш като ги видиш