Следдипломна квалификация - право ?
Модератор: sientelo
-
maria_ivanova
- В началото бе словото
Следдипломна квалификация - право ?
Следдипломна квалификация по право имали такова "животно" и къде живее ? Моля ако някой има информация за това, нека ми отговори.Аз съм завършила в Свищов степен бакалавар и се двуомя дали да кандидатствам на ново или да използвам следдипломнитеквалификации,които предоставят университетите(за съжаление времетомиеограничено -работя). Благодаря ви предварително! 
-
maria_ivanova
- В началото бе словото
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
maria_ivanova
- В началото бе словото
В УННС знам ,че има но не исках да записвам точно там.Предубедена съм към този университет.Сега обмислям варианта да кандидатствам по нормалния ред с кандидатстуд. изпити по литература и по история,но се опасявам че физически няма да издържа...работя по 8 часа в пет дневна раб.седмицата, а отговорностите ми тепърва ще се разширяват в рамките на фирмата. 
-
maria_ivanova
- В началото бе словото
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Значи от това което прочетох за следдипломните квалификации разбрах,че обучението в различните видове и форми на квалификация се осъществява чрез заявка по научни или тематични направления от специалностите в СУ, но това не е основание за придобиване на образователна степен или специалност.
Документи за записване се подават в съответните деканати на факултетите или в стая 214 на Ректората/най-добре питай там за това, което те интересува/.
Документи за записване се подават в съответните деканати на факултетите или в стая 214 на Ректората/най-добре питай там за това, което те интересува/.
Като птичка в небесата