Второ класиране
Модератор: Boromir
Журналистика...
Някой, на който му се отваря въпросната персонална информация или му вдигат телефоните... да сподели колко е мин. бал за журналистика- редовно, жени... Благодаря
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ей сега се обадих в СУ.Казаха ми се че ако решиш да участваш в трето класиране,мястото от второ се запазва.Другото което ми казаха по телефона е че ако на второ класиране си останал същата специалност за която си потвърдил във първо,автоматично се прехвърляш в трето.
Последно промяна от elektra_ на 15 Авг 2007, 11:24, променено общо 1 път.
Право, 1-ви поток, 4-та група
ах суперelektra_ написа:Ей сега се обадих в СУ.Казаха ми се че ако решиш да участваш в трето класиране,мястото от второ се запазва.Другото което ми казаха по телефона е че ако на второ класиране си останал същата специалност за която си потвърсил във първо,автоматично се прехвърляш в трето.
много мерси за информацията
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
и тъй като аз съм феноменално неразбран човек ще питамelektra_ написа:Ей сега се обадих в СУ.Казаха ми се че ако решиш да участваш в трето класиране,мястото от второ се запазва.Другото което ми казаха по телефона е че ако на второ класиране си останал същата специалност за която си потвърсил във първо,автоматично се прехвърляш в трето.
приет съм право задочно
това ми е второ желание, над мене е само редовно
на второ класиране не съм приет редовно и си оставам задочно
т. е. автоматично отивам на трето
или?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Бавария,на мен по телефона ми казаха че прехвърлянето става автоматично.И аз днес се успах и затова звъннах да попитам.
Но не искам да заблудя някого,пиша това което са ми казали.
Аз все още се чудя да им се доверя ли или да отида и на място да попитам.Все пак СУ е на 5-10 минути от вкъщи ама този мързел...
Аз все още се чудя да им се доверя ли или да отида и на място да попитам.Все пак СУ е на 5-10 минути от вкъщи ама този мързел...
Право, 1-ви поток, 4-та група
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
хах освен, че ще сме колегиelektra_ написа:Бавария,на мен по телефона ми казаха че прехвърлянето става автоматично.И аз днес се успах и затова звъннах да попитам.
ще сме и съседи
;-}
Don't look back, 'cause you know what you might see
Абе ххора 3 стотни не ми стигнаха ..и то за по-нежелана специалност ..дали имам шанс на 3то ;] И трябва ли ,ако не съм приета на 1во,2ро да подавам нещо за 3то ;]
..Но гадното е следното:Съдим за книгата по корицата..Вярно е,понякога трябва да прочетеш.. А дори и тогава, може да не разбереш всичко...
- JackInTheBox
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Обратна връзка:
ако не си приета никъде не тр да подаваш нищо ако си потвърдила от първо за второ и не си мръднала в желанията си също нищо не тр да подаваш ако на второ си приета нещо различно от първо тр да потвърдиш за трето иначе стискаме палциMiShito написа:Абе ххора 3 стотни не ми стигнаха ..и то за по-нежелана специалност ..дали имам шанс на 3то ;] И трябва ли ,ако не съм приета на 1во,2ро да подавам нещо за 3то ;]
стрийм