Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Дени написа:Аз имам концепция защо, но засега ще си замълча
А аз поне не съм ли вън от предполагаемата ти концепция /поне ако мислим за едно и също/
Ако си мислим за едно и също, а не знам дали е така, да, ти си вън
А за мълчанието - момичето просто може да не е идвало във форума отново или пък да няма снимка под ръка Като цяло концепцията ми се гради от няколко дни, но още не е изцяло готова
Хора,мъчно ми е...в 24 часа пишело,че тази година най-трудно се влизало в УНСС,а в СУ се влизало с тройка..как не ги е срам....всички знаят за смешните оценки и смешните нереални балове на УНСС...и всеки знае че тази година за СУ за елитните спец. баловете не са паднали...
Казвам ви,много ми е мъчно...са чше се почне: Е,кво,СУ,голяма работа...то там се влизало с тройка
А мен питате ли ме като пишеше в 24 часа в класацията за училища в България, че МГ Варна е на 7мо място след училища като СОУ "Гео Милев" /Това е като да кажеш, че УАСГ е след Висшето строително "Каравелов", че и по-зле даже/
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" ~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Дени написа:Някой да знае какво точно представлява групата, за която Raya_Alexandra събира e-mails ?
В групата "Pravistite" са събрани майл-адресите на хора, обединени от общата съдба наесен да са прависти Іви курс в СУ ( ) (за сега са събрани, разбира се, майлите на тези, които са си ги дали). Целта на тази група: Когато човек (от групата) иска да изпрати съобщение, което да достигне до всички потребители на групата, да го изпрати на адрес pravistite@googlegroups.com. Така обмяната на информация се превръща лесно и достъпно за всички занимание.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."