Къде сте се прехвърлили и с какъв успех ?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Kristinche
- В началото бе словото
здравейте.имам въпрос - не разбрах кога излизат резултатите дали си преместен. Защото ако си задочно и искаш да се прехвърлиш друга специалност пак задочно, трябва резултатите да са излязли преди да почне годината за задочниците, а тя почва началото на септември. А те са написали някаква дата - 17 септември, че най-късно трябва да има мнение по молбите. Та ако може някой да ми обясни - кога точно ще има резултати. 
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
- Kristinche
- В началото бе словото
- clessy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Някой може ли да ми даде идея как да запиша Връзки с обществеността като втора специалност...Сега ще съм първа година културология...Искам да продължа да си я уча,но паралелно с нея и ВО.Хипотетично да кажем,че 2008 кандидатствам отново и ме приемат-задочно...мога ли на есен да уча паралелно културология и ВО ?
Какви биха били пречките?
"...И когато е край него, болката спира, както и неговата. А когато го няма, по същия начин изпитва и предизвиква копнеж, понеже намира в любовта на другия образа на любовта изобщо."
http://store4.data.bg/suniverse/Guide%2 ... 202007.pdf Виж тук, първа част, точка 14, Записване на втора или нова специалностclessy написа:Някой може ли да ми даде идея как да запиша Връзки с обществеността като втора специалност...Сега ще съм първа година културология...Искам да продължа да си я уча,но паралелно с нея и ВО.Хипотетично да кажем,че 2008 кандидатствам отново и ме приемат-задочно...мога ли на есен да уча паралелно културология и ВО ?![]()
Съдбовно копие от пламъци на Дева
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
в мен раздираща душа на мрак студен
забиваше в моята плът, сърце поела,
сърце на Аан-Аллейн...
... so I'll bleed forever
Не ми е съвсем ясно, как точно го запазваш? Различните факултети имат коренно различен успех за класиране? Приятелката ми е в такава ситуация (класирана на общежитие като 2-ри курс в един факултет, но успеха и не стига за място на общежитие в новия факултет), ако някой има повече инфо по въпроса, от това, което ни дадоха в КСБО - моля да напише. Мерси предварително.Xin написа:Запазваш го, да![]()
П.С. Тази тема трябва да я прекръстим на "Колонката на Син"
Последно промяна от iCaK на 02 Окт 2007, 17:33, променено общо 1 път.
Get High or Fly Tryin`