ааа не съм съгласна с вас - избор си имаме и то голям
това че повечето си падат по сладникави актьорчета или по пичоветве от ТВ-то които никога няма да имат ....... не означава че няма ГОТИНИ БЪЛГАРСКИ НОРМАЛНИ МЪЖЕ просто може би повечето от нас не им обръщат внимание и не ги оценяват като такива заради прехласвнето по напудрени гримирани и нагласени актьори които не могат да им стъпят и на малкия пръст
аз съм за нашите си мъже .... а ако ви е яд че не можете да имате тези от ТВ-то не си го изкарвайте в обиди или пренабрежение към другите
Не е важно колко силно удряш,а колко удара можеш да понесеш.Така се раждат победителите.
xgirl написа:
това че повечето си падат по сладникави аз съм за нашите си мъже .... а ако ви е яд че не можете да имате тези от ТВ-то не си го изкарвайте в обиди или пренабрежение към другите
нещо не се сещам къде си видяла тия обиди,ама нейсе
Абе мацки, готрини физически МЪЖЕ има адски много...навсякъде..НО критериите на всяка една са ралзични, и ако аз харесвам някого, то друга не би го погледнала...
Разни хора разни идеали
Ама тази сутрин в тази темичка толковааа много си напълних очичките, че сега цял ден ще съм щастлива
Благодаря ви
xgirl написа:ааа не съм съгласна с вас - избор си имаме и то голям
това че повечето си падат по сладникави актьорчета или по пичоветве от ТВ-то които никога няма да имат ....... не означава че няма ГОТИНИ БЪЛГАРСКИ НОРМАЛНИ МЪЖЕ просто може би повечето от нас не им обръщат внимание и не ги оценяват като такива заради прехласвнето по напудрени гримирани и нагласени актьори които не могат да им стъпят и на малкия пръст
аз съм за нашите си мъже .... а ако ви е яд че не можете да имате тези от ТВ-то не си го изкарвайте в обиди или пренабрежение към другите
хъм.. човек може и да се пошегува в крайна сметка, не е нужно да се хващаме за всяка дума.. аз също ходя с българин, това не значи, че не мога да се пошегувам, ходила съм и с хора от други националности и разликата не е кой знае колко голяма. Мъжете общо взето са еднакви навсякъде... не вярвам някой да се е обидил или да се почувствал пренебрегнат. Ако има такива...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.