квартира близо до фми

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Аз си обичам Люлин. Чист въздух, метрото с което стигаш до центъра само за 7 минути. 8)
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Axel написа:Аз си обичам Люлин. Чист въздух, метрото с което стигаш до центъра само за 7 минути. 8)

... и всички люлинци! да им се ненагледаш!
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

GaVrosH написа: ... и всички люлинци! да им се ненагледаш!
Авангардистите на София! :wink:
Аватар
MATEVA
В началото бе словото

Мнение от MATEVA »

С какво стигаш от станция Сердика до Семинарията?

Щото и аз мисля варианти...
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

MATEVA написа:С какво стигаш от станция Сердика до Семинарията?

Щото и аз мисля варианти...
А, не съм от ФМИ... във Философския съм :) Ти от Люлин ли си? Как се оправяш с транспорта? Или ползваш някаква маршрутка директно до Лозенец?
Аватар
sapio
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от sapio »

monique написа:аз съм в белите брези...препоръчвам :)
Да, а от Белите брези какво ще препоръчаш? 204 и после 94???
Много удобно, особено зимата! Аз съм в Белите брези и честно казано предпочитам студентски град. Освен ако не искаш скука, пенсионери и скука...

***peterdi: Отбелязвай "Изключи HTML в това мнение", за да ти излиза както трябва
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

ами основно пътувам с 102....с 204 и после 94 пак става. и в двата случая за 15-20 минути съм горе. Не ми е скучно...правим си купоните в нас....нямаме съседи пенсионери - Ламбрев от Сигнал ни е съсед даже
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Ако искам следващата година да излизам на квартира бих избрал Дианабад. ;)
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Дианабад не звучи зле. Аз бях принуден да си търся квартира тази година (не ми стигна бала за общежитие) и точно зад ФМИ открих една свободна, 180лв. с консумативите, днес трябва да ми се обадят да ходя на оглед. Но като за Лозенец - 200лв е нормална цена. Разгледай обявите в http://www.imot.bg и http://www.pozvanete.bg за да се ориентираш в цените. А дианабад си е супер що се касае до местоположение - на 2 крачки си както от студ. град, така и от любимото ни ФМИ.
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Дианабад е удобен ако смяташ да се подвизаваш някъде из района на Студентски град или близките квартали. Иначе, ако мислиш да прекарваш по-голямата част от времето си в центъра на София, квартала има лоша връзка с центъра... освен това и трамвайната линия е спряна поради бъдещото метро.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Ох още търся квартира, тази в лозенец я били запазили :( Иначе за сега смятам СГ да е мястото за подвизи, може би догодина, вече като намерим и някоя по-добра работа, ще започнем и подвизите из центъра :)
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
A.Levitte
В началото бе словото

Мнение от A.Levitte »

J`E`K`O написа:Ох още търся квартира, тази в лозенец я били запазили :( Иначе за сега смятам СГ да е мястото за подвизи, може би догодина, вече като намерим и някоя по-добра работа, ще започнем и подвизите из центъра :)
Е, ако не успеещ да намериш пиши лична
Аватар
Skorpionchety
В началото бе словото

Мнение от Skorpionchety »

след като излязоха класиранията за общежития видях със съжаление че не сам се класирала и сега и аз си търся съквартирантка приета съм в ФМИ ,но като се има предвид цените на квартирите в лозенец не даржа да е точно там... някой ако има предложения ... да пише лис
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

Skorpionchety написа:след като излязоха класиранията за общежития видях със съжаление че не сам се класирала и сега и аз си търся съквартирантка приета съм в ФМИ ,но като се има предвид цените на квартирите в лозенец не даржа да е точно там... някой ако има предложения ... да пише лис
И аз съм на същото положение след класацията за общежитията и явно почва търсенето на квартира...
Magister Militum
Аватар
Skorpionchety
В началото бе словото

Мнение от Skorpionchety »

така изглежда ,но незнам откъде да започна търсенето .... днес званях на познати да ги разпитвам,но засега нищо .... а от обява да си намеря квартира незнам не ми звучи много добра идея .. знам ли на какви хора ще попадна ...
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”