То пък оставаше Унсс да изберешhypnosssa написа:Аз кандидатствах само в СУ и УНСС и на двете места ме приеха Право на Първо класиране.Избрах СУ.
Приети ли сте в други университети?
Модератор: Boromir
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
колко благородноDzvero_ide написа:Аз кандидатствах в Кеймбридж , Харвард и Московския...насекъде ме приеха...ма нали съм си патриот , пък и не обичам дългите пътувания , та реших да си се запиша у Софийскию...
Напомни ми, че когато денят е смотан и хората се опитват да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се намръщя, и само 4 за да изправя средния си пръст и да им кажа да си гледат работата.
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
Aма ти си кандидатствал само на Земята. Докато аз пробвах и малко при извънземните. Ама като видях предподавателите се отказах ...Dzvero_ide написа:Аз кандидатствах в Кеймбридж , Харвард и Московския...насекъде ме приеха...ма нали съм си патриот , пък и не обичам дългите пътувания , та реших да си се запиша у Софийскию...
:blackknight: :bonedemon: :thin: :whdat:
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Преподаватели ги остай ... Как бяха колежките?Fed написа:Aма ти си кандидатствал само на Земята. Докато аз пробвах и малко при извънземните. Ама като видях предподавателите се отказах ...Dzvero_ide написа:Аз кандидатствах в Кеймбридж , Харвард и Московския...насекъде ме приеха...ма нали съм си патриот , пък и не обичам дългите пътувания , та реших да си се запиша у Софийскию...![]()
![]()
![]()
:blackknight: :bonedemon: :thin: :whdat:
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- DiStuRbeD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ще поръчам поп-а да отслужи една литургия по въпроса
нали все нещо трябва да ти разнообразява ежедневието 
Последно промяна от DiStuRbeD на 15 Авг 2007, 12:53, променено общо 1 път.
‡...GeT LoSt In Th3 deeP DaRk Spac3...‡