Въпросът просто изисква несериозен коментар!
Какво става, когато оставиш всички изпити?
Модератор: sientelo
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Какво става, когато оставиш всички изпити?
за септември...
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да идва септември, че да ги мятам. Две седмици и малко остана... Вече започва да ме хваща предстартовата треска. Определено си направих нещата така за септември, че да има интрига.
Иначе щеше да бъде скучно с 1-2. С 3 е по-добре. Как иначе ще си зададеш въпроса - ще запишеш или не. Всъщност не аз си го задавам, ами някои които много обичат да гледат в чуждите канчета, а в собствените си не гледат. Но предполагам, че до изненади няма да се стигне и най-логичното е да взема всичко. 

И аз като Бетон-а имам три изпита. Ама вярно си е тръпка - ще минеш, няма да минеш...
А някой осведомен да сподели - има ли такова животно в СУ като ликвидационна сесия
А някой осведомен да сподели - има ли такова животно в СУ като ликвидационна сесия
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аз не съм планирал да си оставям изпити за септември , но така се случи че за единия изпит бях с около 39 градуса температура и не отидох... а на втория не успях да отида защото се напих като мастия предния ден
Оставил съм само Английски и Теория на управлението.. и двата изпита са леснички
Оставил съм само Английски и Теория на управлението.. и двата изпита са леснички
Nothing is Perfect
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Има ликвидационна сесия ,но доколкото аз знам тя е само за 4-тите курсове за да могат да си изчистят всички изпити на извънредна сесия преди държавния изпит.За други случаи не знам дали имаcoup написа:И аз като Бетон-а имам три изпита. Ама вярно си е тръпка - ще минеш, няма да минеш...![]()
Като птичка в небесата 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Ееее, намират се колеги по съдбаcoup написа:И аз като Бетон-а имам три изпита. Ама вярно си е тръпка - ще минеш, няма да минеш...![]()
Ами при нас ликвидационната е за тея, на които датите им са се дублирали. При тебе не знам как е. Не стигай дотам. Реши нещата още до 14-ти.