И ся к'вооо?
Модератор: Boromir
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
ПРИМОРСКОkorpusito написа:Oooo и аз ше ходя към морето...ти къде си ?orion_elira написа:утре ми е последен ден в спам групата заминавам на моренцее
![]()
![]()
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- orion_elira
- Да живей словото
хахах доообре беkorpusito написа:Е длъжна си да звъннеш или направо ме намери в Брилянтин,ше ме познаеш по четирите шведки около менXenon написа:Може и да намина. Ще бъда съвсем наблизо, в Равда![]()
![]()
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
-
Dzvero_ide
- В началото бе словото
- orion_elira
- Да живей словото
ее не се засрамвай сегаkorpusito написа:orion_elira написа:хахах доообре беkorpusito написа:Е длъжна си да звъннеш или направо ме намери в Брилянтин,ше ме познаеш по четирите шведки около менXenon написа:Може и да намина. Ще бъда съвсем наблизо, в Равда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси,мерси...щях да кажа да ти се връща ма не знам дали ше им се изкефиш на мацкитеorion_elira написа:ее не се засрамвай сегаkorpusito написа:orion_elira написа:хахах доообре беkorpusito написа:Е длъжна си да звъннеш или направо ме намери в Брилянтин,ше ме познаеш по четирите шведки около менXenon написа:Може и да намина. Ще бъда съвсем наблизо, в Равда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пожелавам ти да стане вярно
![]()
- orion_elira
- Да живей словото
за мене италианциkorpusito написа:Мерси,мерси...щях да кажа да ти се връща ма не знам дали ше им се изкефиш на мацкитеorion_elira написа:ее не се засрамвай сегаkorpusito написа:orion_elira написа:хахах доообре беkorpusito написа:Е длъжна си да звъннеш или направо ме намери в Брилянтин,ше ме познаеш по четирите шведки около менXenon написа:Може и да намина. Ще бъда съвсем наблизо, в Равда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хора, изберете българското!!orion_elira написа:за мене италианциkorpusito написа:Мерси,мерси...щях да кажа да ти се връща ма не знам дали ше им се изкефиш на мацкитеorion_elira написа:ее не се засрамвай сегаkorpusito написа:orion_elira написа:хахах доообре беkorpusito написа:Е длъжна си да звъннеш или направо ме намери в Брилянтин,ше ме познаеш по четирите шведки около менXenon написа:Може и да намина. Ще бъда съвсем наблизо, в Равда![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не че аз бих отказал две-три шведки...
Ама аз ще уча скандинавистика все пак, трябва да се, ъъ.. опознаваме със северните народи, да си създавам връзки, взаймоотношения, да обменяме флуи.., пардон, контакти