Хм, да минава вече че съм на ръба на нервна криза- то си е нечовешко да лягаш и да сънуваш класирания и т.н. глупости
Кореистика :)
Модератор: Boromir
Не оставям никого щом има шанс- чакам на нисък старт
Додрапам ли- ще се закрепя с нокти и зъби и с краката напред ще трябва да ме изнасяте от специалността
Само да ме бутнат вътре с моя бал (така и така няма да чакам 3то кл, че ще вземат да ме бутнат в някоя специалност със свободни места- да не гоня дивотото след като имам питомното) 
Хм, да минава вече че съм на ръба на нервна криза- то си е нечовешко да лягаш и да сънуваш класирания и т.н. глупости
Лудница... 
-
pokahontas
- В началото бе словото
Ако наистина го искаш, ти пожелавам да влезеш. 
Аз днес се прибрах от София и мога да кажа, че наистина не съжалявам за избора си. Много важна е и средата, а тук ще бъда в наистина добра среда.
Ще се видим на първи октомври или даже на 21 септември, ако ме вземат на общежитие. 
Аз днес се прибрах от София и мога да кажа, че наистина не съжалявам за избора си. Много важна е и средата, а тук ще бъда в наистина добра среда.
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.
Kira дръж се човек,не ме изоставяй,знаем се на какъв хал сме...нищо не се знае....все още.Впрочем и аз сънувам класирания,преди сънувах оценката от изпита 1 седмица,след тва 10 дена първото класиране и ся тва....искам си старите сънищаааа
А не по-всяко време на денонощието да си мисля нещо ,но винаги,винаги на подсъзнателно ниво да се чудя и ся приета ли съм не съм ли стига ли ми бала.Тва КСК-то си е егати математическото състезание,че и състезание на нерви.Направо се дразня вече да си изчислявам бал-а да предвиждам с колко ще падне ,ужас!!!!!
ПП.Май получих нервен срив пишейки поста
извинявам се
ПП.Май получих нервен срив пишейки поста
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Междудругото, имам известни проблеми с ореждането на документи по друг повод, та както и да е, трябва да се разкарвам наново до ЦИЕК, за да си взема дипломата и за целта се обадих там да проверя до колко часа е възможно да намеря там жената. Тя каза, че след 14:00 отива в Ректората, за да вземе второ класиране.
Така че очаквам включване и радостни новини!
П.С.: Вчера си спретнахме малко събиране и двама приятели спаха у нас. Сутринта след "Добро утро" им разказах за ентусиастите, които напират за Кореистика, така че стискаме палци днес!

П.С.: Вчера си спретнахме малко събиране и двама приятели спаха у нас. Сутринта след "Добро утро" им разказах за ентусиастите, които напират за Кореистика, така че стискаме палци днес!
Не вярвам в случайностите. И да са ви приели, и да не са, предполагам, че има защо да се случва. Така че каквото и да е, не гледай едностранчиво, пречи на мисленето в перспектива.Ще пишем. То ще се чуе, ако случайно са ни приели
Ох, АDeLL, станахме известни, мойто дете!!! Как така станахме такива ентусиастки, как така бяхме отразени във виртуалното пространство...
Ще издадем мемоари след това- "Раз(ни)мисли и страсти на едни ентусиасти" 
Мисленето в перспектива... О,боже
Мислене нямааа- живеем ден за ден и броим наобратно до класирането- сега я караме на час и през пет минути се гледа колко е часа... Такова ухажване на часовника никога не е било
П.С. Еми, квото стане- тооо, егати работата и шофьорския си го взех от третия път, та сега ли
Ще видим.. Ако ли не- Унгария идваааааам! 
Мисленето в перспектива... О,боже
П.С. Еми, квото стане- тооо, егати работата и шофьорския си го взех от третия път, та сега ли
-
pokahontas
- В началото бе словото
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Все пак остават две незаети места от момичетата, които по мои предположения са чакали второ класиране за Китаистика. Там не знам как е балът, но ако сега е паднал и се е дублирал с този на Кореистика, мисля, че остават две незаети места. Вие ще ходите ли на трето класиране? А на въпроса за това дали се пази място на трето класиране, нямам никаква представа.
Днес ми беше най-ужасният шофьорски ден из София и очаквах като се върна да видя, че балът за Японистиката се е сгромолясал и в случая съм изгубила, но.. понякога предвижданията ми са правилни, а и препрочитайки по няколко пъти учебния план за Кореистиката още повече се радвам, че се записах. В крайна сметка ще имам шанс да уча японски, явно като втори език. А и корейският ми става все по-интересен, най-вече с това, че е забулен в мистериозна пелена засега.
Днес ми беше най-ужасният шофьорски ден из София и очаквах като се върна да видя, че балът за Японистиката се е сгромолясал и в случая съм изгубила, но.. понякога предвижданията ми са правилни, а и препрочитайки по няколко пъти учебния план за Кореистиката още повече се радвам, че се записах. В крайна сметка ще имам шанс да уча японски, явно като втори език. А и корейският ми става все по-интересен, най-вече с това, че е забулен в мистериозна пелена засега.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
В тази връзка да отбележа, че откакто въведоха новите програми и кредитната система преди няколко години, отпадна ученето на втори източен език. Преди това то беше задължително и групирано по катедри. Тоест, от трети курс нататък китаистите задължително учеха японски или корейски, кореистите - един от другите два, и т.н. Това естествено си беше едно голямо недоразумение, понеже втори източен език не е като втори западен език, и доколкото знам, не се е държало много сериозно на този предмет. Чувам, че сега присъства в магистърската програма, но не знам доколко е вярно.
Вечерни платени курсове също имаше, но и на тях им видяха сметката като ги преквалифицираха в следдипломна програма за не знам какво си, и общо взето не са достъпни за недипломирани.
Това разбира се не изчерпва възможностите и всеки може да учи и някой от другите езици, стига да се уговори с преподавателите (има и индивидуално, частно и т.н.). И все пак не е много препоръчително, тъй като и основният чужд език е достатъчно труден.
Както и да е, като за начало успех на момичетата с третото класиране!
FeelingSad, а ти къде точно си учила японски преди години?
Вечерни платени курсове също имаше, но и на тях им видяха сметката като ги преквалифицираха в следдипломна програма за не знам какво си, и общо взето не са достъпни за недипломирани.
Това разбира се не изчерпва възможностите и всеки може да учи и някой от другите езици, стига да се уговори с преподавателите (има и индивидуално, частно и т.н.). И все пак не е много препоръчително, тъй като и основният чужд език е достатъчно труден.
Както и да е, като за начало успех на момичетата с третото класиране!
FeelingSad, а ти къде точно си учила японски преди години?
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
На частно, в група с още двама познати. Фирмата се казва "Нов стандарт" и офисът й е до Халите. Даже след това на няколко групи се изсипаха мои познати и същевременно увеличиха бройката на учителите по японски език. И все пак на 2 минути от новото ми жилище се намира офисът на агенция "Белатур", която предлага курсове по корейски език, само че както с Пу си говорехмер не се знае доколко биха ни били полезни. Все пак ние ще имаме занятия всеки ден, а този курс е предназначен за хора, които не се занимават интензивно с езика, но все пак искат да го учат.
-
Александър
- Танцуващия с клавиатури
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Ох не е мръднал бала и със стотна....айде да не използвам нецензурни квалификации..по адрес на бала
Бясна съм,но ще се постарая да се сдържам.Иначе много ви благодаря за подкрепата,но като гледам квото трябваше да става трябваше да е сега,на трето нищо няма да се промени уви. Kira ми каза ,че трябвало да се потвърждава и трето класиране , а аз нещо се чудя има ли смисъл да хвърча до София~ за това потвърждаване. Съдбаааааа.....къде си да ти прасна един
Баси така се бех настроила, и "бъдещите" ми колеги,т.е. хората в тази тема ми станахте толкова симпатични,кой знае какви ще са цялата напаст в Английска филология.........тъпо ми е
Баси така се бех настроила, и "бъдещите" ми колеги,т.е. хората в тази тема ми станахте толкова симпатични,кой знае какви ще са цялата напаст в Английска филология.........тъпо ми е