Второ класиране

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Кофти :wink: :wink: :wink:
cyberspec
В началото бе словото

Мнение от cyberspec »

е , незнаех че може да се запазва място , аве нищо , така става понякога , кат съм тъп , сам се прецаках , аре желая ви успех, ще се видиме другата година
Аватар
res
В началото бе словото

Мнение от res »

Някой може ли да сподели колко е мин. бал за ПА на ІІ-ро класиране :?:
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

26.14
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

korpusito написа:
Мати написа:И аз имам един приятел, който се отказа социология в СУ заради нещо подобно (може би същото като тебе) в Нов Български. Мислех, че е единствен....
Поне трима мои познати се отказаха от некви неща в СУ,за да запишат политически науки у Нбу...
Песен за моите уши ... :D Значи тази година ще има по-силен подбор в Политическите науки в НБУ. Вниманието на преподавателите е важно, но и средата е от значение. :wink:
Изображение
zelena_
В началото бе словото

Мнение от zelena_ »

Отгоре някой питаше същото,но никой не даде ясен отговор.Пак питам : Приета съм на първо,запазих си мястото,на второ няма промяна,сега трябва ли да подам пак молба за трето или се прехвърлям автоматично???
miss_sunshine
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от miss_sunshine »

zelena_ написа:Отгоре някой питаше същото,но никой не даде ясен отговор.Пак питам : Приета съм на първо,запазих си мястото,на второ няма промяна,сега трябва ли да подам пак молба за трето или се прехвърлям автоматично???
автоматично се прехвърляш за 3то ;)
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Не, не се прехвърляш автоматично (ако говорим за СУ). Погледни тук

http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ne+bg.html
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.

Задължително трябва да си потвърдиш!!!!!!!!!
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Аз съм потресен от тея балове.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
miss_sunshine
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от miss_sunshine »

la_cazadora написа:Не, не се прехвърляш автоматично (ако говорим за СУ). Погледни тук

http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... ne+bg.html
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.

Задължително трябва да си потвърдиш!!!!!!!!!
то няма какво да потвърждаваш! нали си си занесъл дипломата вече веднъж, с какво да потвърждаваш вече? :roll:
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

След като си приета на 1-во и си си занесла дипломката,няма значение че не си приета на 2.Сигурен съм че участваш на 3 автоматично.А местата си губят тези които СА приети на 2 и не са потвърдили или записали :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Смятам, че с молба да участваш на трето класиране. Иначе как ще коментираш извадката от правилника? :?:
Изображение
wolfy
В началото бе словото

Мнение от wolfy »

Хмм аз започнах тази теме :) таа както и да е.
Имам един въпрос неми стига 1 единица за мястото което искам.
Таа за 3-то класиране пак ли е автоматично за тези които неса приети?
И дали вобще на 3-то ще падне бала.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Приет ли си някаква специалност на 2-ро?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
wolfy
В началото бе словото

Мнение от wolfy »

Несъм приет просто си чакам :), но се съмнявам след 2ро да са останали незаети места
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”