Славянска филология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Еее решението е взето,благодаря на всички,които ми дадоха съвет... след дълги размишления и разговори реших да избера Славянска филология пред туризъм във Варна и надявам се това да бъде правилното решение
пък само времето ще покаже дали наистина ще е така .. е колеги/само как звучи
/ аз съм Мария, приятно ми е 
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
- mishkunche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- mishkunche
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
всъщност,още незнам,но и да не съм се нанесла,пак ще направя всичко възможно да дойда на евнтуалната среща:)аз вече познавам една наша колежка,тъй като заедно ходехме на уроци:),тоест ще дойдем и двете:)може и на 22 да е,но още незнам дали ще ме приемат на общежитие и затова казах,че ми е раничко:)
слабите търсят порядъка,а силните владеят хаоса
- Дукеса Простакеса
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- O!IvkA
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хора, гледам, че давате добри съвети! Я, кажете и аз какво да правя! Не съм сигурна, че имам много шанс за славянска филология, но все пак на трето класиране стават най-големите размествания...та чуденето ми е, понеже сега съм БГ филология редовно, да пускам ли трето с надеждата да се хвана при вас??? 
- Дукеса Простакеса
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Хе, как мислиш, какво ще ти кажем?:))
Разбира се, пускай!
Човек с твоя случай най-малко би трябвало да се чуди, защото от тази специалност излизаш не само със славянската филология, но и със дипломна за завършена българска такава
Разбира се, вероятно е, че е по-трудно, затова прецени дали въобще искаш да се захващаш
Разбира се, пускай!
Човек с твоя случай най-малко би трябвало да се чуди, защото от тази специалност излизаш не само със славянската филология, но и със дипломна за завършена българска такава
Разбира се, вероятно е, че е по-трудно, затова прецени дали въобще искаш да се захващаш
Лъкът прошепва на стрелата, преди да я пусне: "Твоята свобода е моя!"
- Дукеса Простакеса
- В началото бе словото
- Обратна връзка: