Ако ме приемат медицина, което си е доста невъзможно, имаш една каса боза от менБавария написа:честито да ви е
да ме почерпите
Второ класиране
Модератор: Boromir
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
@ Бавария
Почерпката нямам нищо против да се явява комисионна за помощта за установяването на едни по-близки отношения <„сватосването“ ми> с една конкретна личност (*hint*>dimage<*hint*)
@ dimage
Като човек, не мога да не изпитвам симпатия и да не съпреживея положителните емоции, които ти изпитваш в едни такива радостни ситуации... Съвсем откровено и чистосърдечно ти се радвам
П.С.: Нека шеговитата ми закачка с Бавария и dimage да не бъде възприемана като някакъв нагъл опит да се намърдам в някакви взаимоотношения. По-скоро като комплимент и към двамата
Почерпката нямам нищо против да се явява комисионна за помощта за установяването на едни по-близки отношения <„сватосването“ ми> с една конкретна личност (*hint*>dimage<*hint*)
@ dimage
Като човек, не мога да не изпитвам симпатия и да не съпреживея положителните емоции, които ти изпитваш в едни такива радостни ситуации... Съвсем откровено и чистосърдечно ти се радвам
П.С.: Нека шеговитата ми закачка с Бавария и dimage да не бъде възприемана като някакъв нагъл опит да се намърдам в някакви взаимоотношения. По-скоро като комплимент и към двамата

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
а сега 1 интересен въпрос
на първо съм приет - еди-си-какво
на второ не се класирам напред и си оставам същото
ако кандидатствам за трето губя ли мястото от първо
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Значи пише:
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
То ест май трябва да го препотвърдиш? А бе иди утре до съответния факултет, най-много напразно да се разкараш...
Чл.36. Вторият етап на класиране се обявява на 14 август. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 15 до 17 август включително.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в окончателното класиране.
То ест май трябва да го препотвърдиш? А бе иди утре до съответния факултет, най-много напразно да се разкараш...
факултет по математика и информатика
-
black-cashmere
- В началото бе словото
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
май да, ама не съм сигурнаБавария написа:а сега 1 интересен въпрос
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
е ако все пак се запазваvaaaaaaaaa написа:май да, ама не съм сигурнаБавария написа:а сега 1 интересен въпрос
аз ще ходя и на трето
та... ако си изгубя мястото
теб ще държа отговорна
;-}
Don't look back, 'cause you know what you might see
Мати написа:за момчета е паднал от 26,70 на 24,42!мин. бал на Информатика колко е ??? , аве хора дали може да се участва в 3-то класиране без 2-рото
Направо да не повярва човек!!
А кво значи на 3-то без 2-ро?
Ако не си приет никъде на второ ли? Да, участваш си!
май не става , смисъл аз съм приет на 1-во класиране по Приложна Математика с бал 26.20 , не очаквах че ще падне до 24 , честно казано , много се прецаках че не се записах 2-рото