Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Грр добрах се смао до 2ро желание - Философия...Психологията ми избяга...но и се закнвам че догодина ще се прехвърля и няма да ми се изплъзне подлото змийче (специалността)
dimage написа:MММММммм дааам аз съм много доволна.... вече съм МО.. а бала е паднал чак до 27.41 : )
Страхотно!
Ще споделям един факултет с една от най-красивите (и, вероятно <съдейки по високите оценки, които си е изработила>, една от най-интелигентните) колежки в университета...
(Какво стана с фенклуба?!?)
Мати написа:И аз имам един приятел, който се отказа социология в СУ заради нещо подобно (може би същото като тебе) в Нов Български. Мислех, че е единствен....
Поне трима мои познати се отказаха от некви неща в СУ,за да запишат политически науки у Нбу...
Мати написа:И аз имам един приятел, който се отказа социология в СУ заради нещо подобно (може би същото като тебе) в Нов Български. Мислех, че е единствен....
Поне трима мои познати се отказаха от некви неща в СУ,за да запишат политически науки у Нбу...