Второ класиране
Модератор: Boromir
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз си оставам археология.За право задочно бала е паднал само с 0,01 стотна.А за политология не ми достигат 0,25 стотни,за минало и съвремие-0,33 стотни.Много ми е гадно...
Чудя се дали имам шанс за трето класиране.Вие как мислите дали ще мръднат баловете на трето класиране за политология и минало и съвремие?
Между другото ако бях потвърдила в УНСС сега щях да съм вътре право,но аз нали исках СУ и сега съжелявам.
Между другото ако бях потвърдила в УНСС сега щях да съм вътре право,но аз нали исках СУ и сега съжелявам.
Право, 1-ви поток, 4-та група
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
мерси за инфотоtecheto написа:22.83orion_elira написа:да на добрите специалности бала не е мръднал и ако е то е с няколко стотни, но на другите специалности... някой има ли идея бала за етнология за момчета колко е сега?Frida написа:не всички балове са паднали...за стопанско управление с английски за момичета бала не е мръднал дори с 1 стотна
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
- avantgardistka
- В началото бе словото
Надеждата умира последнаelektra_ написа:.Вие как мислите дали ще мръднат баловете на трето класиране за политология и минало и съвремие?
The World is a book, and those who do not travel read only a page.
Saint Augustine
Saint Augustine
- avantgardistka
- В началото бе словото
Надеждата умира последнаelektra_ написа:.Вие как мислите дали ще мръднат баловете на трето класиране за политология и минало и съвремие?
Saint Augustine
Saint Augustine
- avantgardistka
- В началото бе словото
Sorry за повтарящите се мнения, ама нетът зависна 
Последно промяна от avantgardistka на 14 Авг 2007, 13:38, променено общо 1 път.
Saint Augustine
Saint Augustine