Желаещи да учат Английска филология в СУ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

50лв на месец
И не се притеснявайте, обикновено, вие първокурсниците сте тези, които вдигате бала за стипендии след първи семестър. Иначе, като цяло, за нашата специалност винаги е много висок. Последният семестър доколкото си спомням беше нещо от сорта на 5,30, а по-предият - 5,46 ;)
Cattle die and kinsmen die,
thyself too soon must die,
but one thing never, I ween, will die, --
fair fame of one who has earned.

Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Nattefrost написа:50лв на месец
И не се притеснявайте, обикновено, вие първокурсниците сте тези, които вдигате бала за стипендии след първи семестър. Иначе, като цяло, за нашата специалност винаги е много висок. Последният семестър доколкото си спомням беше нещо от сорта на 5,30, а по-предият - 5,46 ;)
За всички курсове обща бройка ли има :shock: ?
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

До миналата година бяха общи бройките за цял факултет :P
Отсега са по специалности, и да, за всички курсове е обща бройката, освен ако тази година не измислят нещо ново

Изображение
Аватар
maslinkata
В началото бе словото

Мнение от maslinkata »

Аз малко така не си бях в София за тия срещи ;) Иначе съм софиянка.. :) И се чуда дали ще има някъв час на 3ти Октомври в който да трябва да се появим в уни-то :?: А вие къде живеете, МИЛИ ХОРА ... аз съм от Мл. 4 !
Аватар
Nordlys
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Nordlys »

В Универистета трябва да има някакъв афиш, на който да пише в колко часа е официалното откриване. Обикновено то е в Аулата, където и съобщават за всяка специалност в колко часа после има среща на потока и в коя аудитория. На тази среща трябва да ви раздадат студентските книжки :)

Изображение
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

maslinkata написа:Аз малко така не си бях в София за тия срещи ;) Иначе съм софиянка.. :) И се чуда дали ще има някъв час на 3ти Октомври в който да трябва да се появим в уни-то :?: А вие къде живеете, МИЛИ ХОРА ... аз съм от Мл. 4 !
Спокойно, въпросните срещи не са последни (ето темата за следващата: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 36&start=0).
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

Пишете и мен в списъка на бъдещите колеги. :D
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Последно промяна от Sw1tched на 08 Окт 2005, 01:00, променено общо 3 пъти.
Kinky
В началото бе словото

Мнение от Kinky »

Искам само да попитам - вярно ли е ,че тр да имаш и устен изпит по англ,ако искаш да кандидатстваш англ филология?
Благодаря предварително :)
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Kinky написа:Искам само да попитам - вярно ли е ,че тр да имаш и устен изпит по англ,ако искаш да кандидатстваш англ филология?
Благодаря предварително :)
Не е вярно, от няколко години няма устен изпит. Във сайта на СУ има информация относно това, какво включва кандидатстудентския изпит по английски.
Kinky
В началото бе словото

Мнение от Kinky »

Да,знам какво включва,но понеже се натъкнах на един кандидат-студентски справочник от тази година,в който пишеше,че за англ филология има устен изпит,а в този на СУ не пишеше нищо подобно,затова попитах.
Thnx Sw1tched :D
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Kinky написа:Да,знам какво включва,но понеже се натъкнах на един кандидат-студентски справочник от тази година,в който пишеше,че за англ филология има устен изпит,а в този на СУ не пишеше нищо подобно,затова попитах.
Thnx Sw1tched :D
Предполагам от пл. Славейков, си го купил/а, не че има значение - книжките на Летера са стари ('97, '99), макар че ги продават като нови. Тези на Просвета са от тази година. Не пречи да си вземеш всичките, както аз направих след като прочетох 3-те на Просвета.
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Математика :shock: ? За к'во ти е пък математика над 10 години стигат :). За другото може да прегледаш: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &start=135 или да попиташ и там ако не е отговорено.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”