Само първи курсVaskes написа:А след октомври ще остава ли време за хапване и пииване?
Скандинавистика
Модератор: Boromir
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Лошо...Morrighan написа:Само първи курсVaskes написа:А след октомври ще остава ли време за хапване и пииване?Е, добре де, и началото на втори, може би...
А лекциите през първия семестър сутрин или следобед са? И от колко часа горе-долу? Или всяка година програмата е различна? Че ходя на един курс и второто ниво ще се засече за един месец със студенстването ми, та да знам дали да се отказвам от курса (следващата седмица трябва да подпиша дали продължавам във второ ниво или не).
Ами първи курс, ако добре помня, бяхме следобед. Лекциите започват 12.30 или 14.30 - в зависимост от това колко лекции имате през деня. Но тази година програмата може да е различна, не знам. Когато стане готова ще я кача в групата. Но има време, рано е ощеVaskes написа:А лекциите през първия семестър сутрин или следобед са? И от колко часа горе-долу? Или всяка година програмата е различна? Че ходя на един курс и второто ниво ще се засече за един месец със студенстването ми, та да знам дали да се отказвам от курса (следващата седмица трябва да подпиша дали продължавам във второ ниво или не).
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Да, особено сравенени с миналата или 2004 година.д-р_Хауз написа:бтв бре те баловете много ниски бе?!
Oк, благодаря за инфотоMorrighan написа:Ами първи курс, ако добре помня, бяхме следобед. Лекциите започват 12.30 или 14.30 - в зависимост от това колко лекции имате през деня. Но тази година програмата може да е различна, не знам. Когато стане готова ще я кача в групата. Но има време, рано е ощеVaskes написа:А лекциите през първия семестър сутрин или следобед са? И от колко часа горе-долу? Или всяка година програмата е различна? Че ходя на един курс и второто ниво ще се засече за един месец със студенстването ми, та да знам дали да се отказвам от курса (следващата седмица трябва да подпиша дали продължавам във второ ниво или не).
- mecho
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тази година бяхме предимно следобед: сряда, четвъртък и петък от 12.30 или 14.30, както Моригхан каза. Тогава се привършва късничко. В понеделник бяхме от 8.30 сутринта, а във вторник почивахме и двата семестъра.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................