Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Извинявай,за психологията за момичета как е знаеш ли ?
27 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последно промяна от orion_elira на 14 Авг 2007, 12:49, променено общо 1 път.
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Извинявай,за психологията за момичета как е знаеш ли ?
Нямам идея, някое момиче да каже
разликата м/у баловете за момчета и момичета е огромна .. ама нормално момчетата бягат по ТУ и УНСС
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аз съм доволен от ниските балове
Писах 24 специалности, като само първите 6 ги подредих както исках - останалите просто бяха с математика. Сега на второ ме приеха на 6-тата специалност която исках (МИ) и ако на трето мръдна по-нагоре ще се хвърля от прозореца на работата ( а работя на 15 етаж )
А на мен в пресоналната инф ми пише,че за право редовно бала е 26.67,т.е. малко по-нисък,но на първо класиране пишеше приети 138 от 135, а сега са 135 от 135...това какво значи?
А на мен в пресоналната инф ми пише,че за право редовно бала е 26.67,т.е. малко по-нисък,но на първо класиране пишеше приети 138 от 135, а сега са 135 от 135...това какво значи?
щото там са с квоти и ако сички са се записали от 1во нормално да не падне. То и за Европеистика с френски за момчета не е мръднал, а ме делеше само 1 стотна
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.