Второ класиране
Модератор: Boromir
- orion_elira
- Да живей словото
- Специалност: Етнология
- Курс: трети
- orion_elira
- Да живей словото
леле колко по-нисък е бала за момчета не е истина.. при нас за задочно право бала е повече от вашия за редовноДерек написа:Урааа.. приет съм Право(Р) с бал 25,00. Честито на всички новоприети колеги.![]()
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Az da popitam- ako v Personalnata informaciq ima info samo za tova, kakvo sym prieta na 1vo klasirane, znachi li, che ne sym mrydnala po-nagore na 2ro?? 
Последно промяна от Blood Countess на 14 Авг 2007, 12:47, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
I swear I'm not the devil though you think I am...
- orion_elira
- Да живей словото
ще земе да се окаже вярноkorpusito написа:Няма такива балове...то в Нбу по-тегаво се влиза![]()
![]()
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
аз също .. Имам обаче едно запитване,предполагам глупаво,но не намирам отговор на това....та претите на второ класиране,които досега не са се класирали имат ли право да запазят мястото си и да чакат трето или това важи само за първо?!FTF написа:мда и аз съм на 50% доволен
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
- orion_elira
- Да живей словото
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
м даааа...Descarada написа:аз също .. Имам обаче едно запитване,предполагам глупаво,но не намирам отговор на това....та претите на второ класиране,които досега не са се класирали имат ли право да запазят мястото си и да чакат трето или това важи само за първо?!FTF написа:мда и аз съм на 50% доволен