Второ класиране

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Честито на вички приети :) Тези които не са има и 3-то класиране,не се отчайвайте :)
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

а аз не съм за 20 стотни. е така е
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
little_secret
В началото бе словото

Мнение от little_secret »

Хм със супер малко са паднали баловете,дали и на 3-то ще е така.
А който си остава същата специалност от1-во Приет при 1-во или 2-ро пише отгоре?
Аватар
BeHu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeHu »

На мен нищо не ми излиза...:(
Not An Ordinary Girl
antubis
В началото бе словото

Мнение от antubis »

ФМИ здравей!
Математика и информатика - задочно
Аватар
MiShito
В началото бе словото

Мнение от MiShito »

3 стотни...3 шибани стотни..не ми стигат ;(
..Но гадното е следното:Съдим за книгата по корицата..Вярно е,понякога трябва да прочетеш.. А дори и тогава, може да не разбереш всичко...
Petinka
В началото бе словото

Мнение от Petinka »

Здравейте!имам един малко глупав въпрос,ама все пак да питам.След като преди малко излезе второ класиране,на мен ми пише пак специалността,която съм приета на първо и отстрани пише 'Потвърдил',т.е не съм класирана на по-горно желание и си оставам на това от първо тъй като съм си оставила дипломата и съм потвърдила,че искам тази специалност в случай че не ме приемат по-горе.и сега трябва само да отида и да се запиша.Правилно ли съм разбрала???Мерси предварително,ако ми дадете отговор,бъдещи колеги(аз съм философия задочно) :P
Petinka
В началото бе словото

Мнение от Petinka »

Здравейте!имам един малко глупав въпрос,ама все пак да питам.След като преди малко излезе второ класиране,на мен ми пише пак специалността,която съм приета на първо и отстрани пише 'Потвърдил',т.е не съм класирана на по-горно желание и си оставам на това от първо тъй като съм си оставила дипломата и съм потвърдила,че искам тази специалност в случай че не ме приемат по-горе.и сега трябва само да отида и да се запиша.Правилно ли съм разбрала???Мерси предварително,ако ми дадете отговор,бъдещи колеги(аз съм философия задочно) :P
geri_st
В началото бе словото

Мнение от geri_st »

а на вас изписва ли ви 2ро класиране???защото при мен пише само потвърдил срещу първо и явно минималните балове от второ....
Аватар
BeHu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BeHu »

Някое момиче може ли да ми каже колко е балът за право задочно след 2ро класиране?

В моята персонална информация не пише нищо друго за 2ро класиране, освен потвърдил...
Not An Ordinary Girl
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

айде честито на печелившите :D колко са паднали баловете за някои специалности не е истина обаче
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

BeHu написа:Някое момиче може ли да ми каже колко е балът за право задочно след 2ро класиране?

В моята персонална информация не пише нищо друго за 2ро класиране, освен потвърдил...
25 и 75 не е паднал изобщо
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

orion_elira написа:айде честито на печелившите :D колко са паднали баловете за някои специалности не е истина обаче
За биологичните специалности са паднали ужасно много, заради МУтата. Важното е, че съм приета МБ :) и сега се чудя, дали да чакам за медицината, ама май няма да го направя.
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

За ИС е паднал с 2.18 за Информатиката с около 2.5...И СИ е паднал също ама по-малко.Само КН държи фронта:)А бе кво стана та тая година и в ТУ и в СУ баловете се сринаха...аз очаквах поне тук да се запазят(ама са съм доволен:))...Явно хората са се набили в УНСС и по чужбина:)
Аватар
MerS
В началото бе словото
Специалност: философия
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от MerS »

мале да за тея с биология има някои балове паднали с 5 единици .....
ааа да не забравя честито на всички приети а другите спокоино има и 3 :)
THE FUTURE IS UNWRITTEN, THE PEN IS IN OUR HANDS.....
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”