Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Здравейте!имам един малко глупав въпрос,ама все пак да питам.След като преди малко излезе второ класиране,на мен ми пише пак специалността,която съм приета на първо и отстрани пише 'Потвърдил',т.е не съм класирана на по-горно желание и си оставам на това от първо тъй като съм си оставила дипломата и съм потвърдила,че искам тази специалност в случай че не ме приемат по-горе.и сега трябва само да отида и да се запиша.Правилно ли съм разбрала???Мерси предварително,ако ми дадете отговор,бъдещи колеги(аз съм философия задочно)
Здравейте!имам един малко глупав въпрос,ама все пак да питам.След като преди малко излезе второ класиране,на мен ми пише пак специалността,която съм приета на първо и отстрани пише 'Потвърдил',т.е не съм класирана на по-горно желание и си оставам на това от първо тъй като съм си оставила дипломата и съм потвърдила,че искам тази специалност в случай че не ме приемат по-горе.и сега трябва само да отида и да се запиша.Правилно ли съм разбрала???Мерси предварително,ако ми дадете отговор,бъдещи колеги(аз съм философия задочно)
айде честито на печелившите колко са паднали баловете за някои специалности не е истина обаче
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
BeHu написа:Някое момиче може ли да ми каже колко е балът за право задочно след 2ро класиране?
В моята персонална информация не пише нищо друго за 2ро класиране, освен потвърдил...
25 и 75 не е паднал изобщо
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
orion_elira написа:айде честито на печелившите колко са паднали баловете за някои специалности не е истина обаче
За биологичните специалности са паднали ужасно много, заради МУтата. Важното е, че съм приета МБ и сега се чудя, дали да чакам за медицината, ама май няма да го направя.
За ИС е паднал с 2.18 за Информатиката с около 2.5...И СИ е паднал също ама по-малко.Само КН държи фронта:)А бе кво стана та тая година и в ТУ и в СУ баловете се сринаха...аз очаквах поне тук да се запазят(ама са съм доволен:))...Явно хората са се набили в УНСС и по чужбина:)