БАЛ за Стопанския факултет

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Lunichka
В началото бе словото

Мнение от Lunichka »

liq,здравей ;) И аз съм с Английски.Приятно ми е да се запознаем.За езиците и аз исках да пиша руски,но тъй като няма,ще си продължавам с немския :С А по отношение на спортовете мисля да си избера Аеробика,каланетика и другите там(заедно с Тае бо-то и акробатичния rock&roll се водят за 1 спорт).
Колеги,вие към какви спортове сте се насочили? :P
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

Фитнес. Даже е близко до факултета ;) Поне така мисля де, просто видях, че е кв. Гео Милев. Интересно ми е, можем ли да ходим колкото пъти ни падне? Чувал съм, че има минимум от 30 покрити часа за семестър. То това даже е малко ;)
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Аз съм със сокър ма нещо мноо слаба активност към тоз' спорт... :roll: :roll: :roll:
Аватар
Lunichka
В началото бе словото

Мнение от Lunichka »

corpusito,може и други ентусиасти да има,но да се спотайват :D И без това 5 човека пишем във форума :)
snow
В началото бе словото

Мнение от snow »

4удя се между плуване, спортни танци и туризъм
какъв съвет бихте ми дали
jokata
В началото бе словото

Мнение от jokata »

пиши народни танци.
моя въпрос е знае ли някои минималния бал за общежитие за икономика с англ.? При записването казаха 4.50, но тогава всички ще са над него и няма смисъл от класирания.
ABE, VALDI
Аватар
Lunichka
В началото бе словото

Мнение от Lunichka »

jokata,всеки факултет си има минимален бал за общежитие.Миналата година за Стопанския е бил 5.03.Но като гледам оценките,тази година ще е по-нисък.

snow,и аз се замислям за танците,но не съм решила още :) За басейните някои беше казал,че са мн мизерни,което не ме изненадва.А туризмът е най-вече за тези,на които нищо не им се прави(разходки в Борисовата градина).
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Туризъм... :lol: :lol: :lol:
Аватар
Frida
В началото бе словото

Мнение от Frida »

аз мисля тенис да пиша, някой знае ли къде са им кортовете и дали са добри :roll:
Ivelin_Ivanov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Ivelin_Ivanov »

Лелее, от 1 седмица не съм гледал форума, а вие сте изписали 10 страници! :)
Frida написа:liq и аз съм с английски и писах испански като втори език, надявам се да се почва от А Б защото в училище не съм го учила, немски учих ама нещо не ми се отдаде :oops:
И аз съм така!:) В училище учих немски, защото нямаше испански.Не го научих особено.. :lol: и сега писах испански, въпреки че нищо не знам. Но няма страшно ще се справим! 8) :D

икономика с англ. съм и доколкото знам групите са около 15 човека и се определят от втория език... така поне каза някой около мен докато си попълвах документите :lol:

айде, до 1-ви октомври колеги! :wink:
Аватар
Toncheto
В началото бе словото

Мнение от Toncheto »

И аз писах испански,въпреки че съм учила доста години немски,но изобщо не ми допада този немски.Дано испанския да е добро попадение :)
А относно спорта - и аз се чудя между няколко: спортни танци,тенис,аеробика . Не знам на кое ще се спра в крайна сметка.Най-добре ще е ако може да се избира повече от един.
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: е радвам се че има по-общителни хора от мен щото иначе незнам....
Последно промяна от liq на 14 Авг 2007, 20:29, променено общо 1 път.
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

май за сега се оказва 4е само аз съм учила испански нищо споко сигурно се почва от азбуката :lol: между другото аз се казвам илияна :lol: приятно ми е , има ли народни танци(не че много ги обичам ама казаха че се отслабвало от тях)
:lol: :lol: :lol:
Аватар
Lunichka
В началото бе словото

Мнение от Lunichka »

На записването ни казаха,че Испанският се почвал от начало,а за другите езици имало входни нива да се види какво е нивото ;)
Аватар
Toncheto
В началото бе словото

Мнение от Toncheto »

Е поне няма да ни мъчат от самото начало :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”