Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Тц.. не можах да намеря въпросния линк с това му изискване така че спокойно може да не считате нищо от това което написах за вярно. Извинявам се за тревогите които създадох на някои
каква здравна осигуровка ??не ти трябва !!! само 3 са снимките
Как да не трябва? Във ФМИ-то е задължителна!!! На първо класиране връщаха хора за снимка на картона за здравна осигуровка!
като се записваш в самия факултет ти дават декларация за здравните осигуровки, която попълваш на място
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
ти си роден за адвокат Само авторски права върху поста не си заявил още
Благодаря - натам съм се прицелил, ам' ще видим сега на второ класиране... Не ми достигат 25 стотни да ти бъда колега (в специалността - инак съм вътре с психология)
Мати написа:Така де, и за нея ти трябва още една снимка...
не ти трябва снимка.. трябват ти 3 снимки.. една за личната карта, една за студ книжка и една за основната декларация за записване, която попълваш
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."