Може да си направим конферентен чат
Относно НБУ....
Модератор: Boromir
-
SweeT^Puppy
- В началото бе словото
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
А бе уж СУ не признавал НБУ, че го и ненавиждали,
а пък гледай как се вихри тая тема и то къде, във
форума на СУ. Бравос на всички нови студенти в НБУ и
да вземете да направите един форум на туй заведение,
айде стига ползвахте наготово. То така и баба знае...
М/у другото по организация таима какво да се учи от
туй учебно заведение, а и някой беше питал как ще
искаш пари от тях, ами че и те си имат стипендии бе,
за по-талантливи и ученолюбиви.
а пък гледай как се вихри тая тема и то къде, във
форума на СУ. Бравос на всички нови студенти в НБУ и
да вземете да направите един форум на туй заведение,
айде стига ползвахте наготово. То така и баба знае...
М/у другото по организация таима какво да се учи от
туй учебно заведение, а и някой беше питал как ще
искаш пари от тях, ами че и те си имат стипендии бе,
за по-талантливи и ученолюбиви.
- la_cazadora
- Драскач
красе красеКрасимир! написа:Заехех се с форума аз... до няколко дни ще го има на платен домейн и прочие
- la_cazadora
- Драскач
Човек, браво за инициативата, но трябва ли да сме в нелегалност? Защо не се обърнеш директно за разрешение от НБУ? В смисъл има ли причина да загазиш, ако ги помолиш за подкрепа? Ако имаме тяхната подкрепа, и форумът ще е свестен, а и може да има възнаграждения за работещите по форума. Даже, бих ти предложила да не се нагърбваш сам с цялата организация по форума. На есен като започнем да пуснеш обява сред хората от Информатиката и заедно да работите по форума. Ще си назначиш модератори и така. От НБУ са гъвкави (и се учудвам как не са го направили този форум вече), плюс това едва ли има човек в този университет, който да не иска да има форум, тъй че ако нещо се опънат от администрацията, ние ще ги притиснем. Нали мотото им е "Всичко за студента".
Е?
Последно промяна от la_cazadora на 14 Авг 2007, 15:23, променено общо 1 път.
Споко сега
Всичко ще стане... мисля името да е нещо от сорта на nbu-forum.com ... ама ще видим... Като се пусне ще се направи една тема и ще има предложения как да изглеждат всичките истории и прочие
Засега не ми трябва никой от Информатики и прочие... занимавам се проф. с web design, а имам и програмист до мен 
- la_cazadora
- Драскач
Мисля, че универитета ще подкрепи идеятя напълно...аз знам за форуми на различни специалности, с които до колкото ми е известно самите студенти са се заели и не е нещо кой знае колко официално, но направо си е срамота да нямаме официален форум на университета.Това е въпрос, който можем да повдигнем в отдела, където се занимават с това или пък да подхвърлим идеята на хората, които поддържат сайта на НБУ

Най-красивите неща се разкриват пред очите ни чак,когато ги затворим!
Enzo написа:Е приятно ми е тогава, колегаucbwear написа:Enzo написа:И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв
И аз така масови комуникации...на теб дадоха ли ти нещо като студентска книжка или нещо от тоя род?Ми не са ми давали нищо
![]()
И аз съм Б1 и кво, ся иам 12 кредита вече, така ли
Здр. колега , наистина директорът на програмата е пич.И аз останах доволен от всичко.