Колеги,вие към какви спортове сте се насочили?
БАЛ за Стопанския факултет
Модератор: Boromir
liq,здравей
И аз съм с Английски.Приятно ми е да се запознаем.За езиците и аз исках да пиша руски,но тъй като няма,ще си продължавам с немския :С А по отношение на спортовете мисля да си избера Аеробика,каланетика и другите там(заедно с Тае бо-то и акробатичния rock&roll се водят за 1 спорт).
jokata,всеки факултет си има минимален бал за общежитие.Миналата година за Стопанския е бил 5.03.Но като гледам оценките,тази година ще е по-нисък.
snow,и аз се замислям за танците,но не съм решила още
За басейните някои беше казал,че са мн мизерни,което не ме изненадва.А туризмът е най-вече за тези,на които нищо не им се прави(разходки в Борисовата градина).
snow,и аз се замислям за танците,но не съм решила още
-
Ivelin_Ivanov
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Лелее, от 1 седмица не съм гледал форума, а вие сте изписали 10 страници! 
и сега писах испански, въпреки че нищо не знам. Но няма страшно ще се справим!

икономика с англ. съм и доколкото знам групите са около 15 човека и се определят от втория език... така поне каза някой около мен докато си попълвах документите
айде, до 1-ви октомври колеги!
И аз съм така!:) В училище учих немски, защото нямаше испански.Не го научих особено..Frida написа:liq и аз съм с английски и писах испански като втори език, надявам се да се почва от А Б защото в училище не съм го учила, немски учих ама нещо не ми се отдаде
икономика с англ. съм и доколкото знам групите са около 15 човека и се определят от втория език... така поне каза някой около мен докато си попълвах документите
айде, до 1-ви октомври колеги!
И аз писах испански,въпреки че съм учила доста години немски,но изобщо не ми допада този немски.Дано испанския да е добро попадение 
А относно спорта - и аз се чудя между няколко: спортни танци,тенис,аеробика . Не знам на кое ще се спра в крайна сметка.Най-добре ще е ако може да се избира повече от един.
А относно спорта - и аз се чудя между няколко: спортни танци,тенис,аеробика . Не знам на кое ще се спра в крайна сметка.Най-добре ще е ако може да се избира повече от един.
Последно промяна от liq на 14 Авг 2007, 20:29, променено общо 1 път.