искам, искам, ама няма...

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки
Курс: четвърти

Мнение от Fed »

Кой тоз "ти"?
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

L'Inspecteur написа:
Росен Тимчев написа:Искам BMW 535 i 3.5 V8 междинния от 1999 г. 8) , защото се мъча на една 325-ца
Новата е много по-добра и стабилна на пътя :wink: Иначе се радвай и с това което имаш :P
Знам, обаче искам точно такава.. другата не ми допада, пък на коли съм безкомпромисен
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

Искам Федерер да обърне мача си с/у Джокович и да спечели мастърса в Канада!!! 8)
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

За сега го обръща - 1 на 1 сета! 8)
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз

Мнение от Fed »

Не успе ... :(
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Росен Тимчев написа:
L'Inspecteur написа:
Росен Тимчев написа:Искам BMW 535 i 3.5 V8 междинния от 1999 г. 8) , защото се мъча на една 325-ца
Новата е много по-добра и стабилна на пътя :wink: Иначе се радвай и с това което имаш :P
Знам, обаче искам точно такава.. другата не ми допада, пък на коли съм безкомпромисен
Най-доброто BMW си е акулката 750iL 2001-ва година 8)
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Искам нищо да не чувствам...
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

Искам да няма толкова много ботове в тоя раздел :evil:
한류
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Не искам да ме боли
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

И аз искам пак на кормуване. :roll: :D Миналото лято като бях беше супер забавно. :P Е,зависи какъв инструктор имаш де. :wink: Но,втори път не може на кормуване,вече имам книжка. 8) :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Lesash написа:И аз искам пак на кормуване. :roll: :D Миналото лято като бях беше супер забавно. :P Е,зависи какъв инструктор имаш де. :wink: Но,втори път не може на кормуване,вече имам книжка. 8) :lol:
може, ако сгафиш много да ти я вземат... и после да се наложи пак да ходиш на курмуване... не че го пожелавам. аз не искам никога повече да ходя на курмуване, беше ужасно. :)
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

искам 2000 лв. и 2 часа в Orange Center или Booktrading без досадни "насочващи продавачки" и тъпи крави, които "си умиииират за Дявола носи Прада..."
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

vaaaaaaaaa написа:
Lesash написа:И аз искам пак на кормуване. :roll: :D Миналото лято като бях беше супер забавно. :P Е,зависи какъв инструктор имаш де. :wink: Но,втори път не може на кормуване,вече имам книжка. 8) :lol:
може, ако сгафиш много да ти я вземат... и после да се наложи пак да ходиш на курмуване... не че го пожелавам. аз не искам никога повече да ходя на курмуване, беше ужасно. :)
Ами,за сега не съм правила гафове,надявам се и да не правя. :wink: :) А,защо твоето кормуване е било толкова ужасно? :roll: Аз казах,че зависи много от инструктора де. :P
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Lesash написа:
vaaaaaaaaa написа:
Ами,за сега не съм правила гафове,надявам се и да не правя. :wink: :) А,защо твоето кормуване е било толкова ужасно? :roll: Аз казах,че зависи много от инструктора де. :P
ами точно заради инструктура беше.. задаваше ми някакви въпроси от сорта дали бих ходила по чорапи и много се карахме. накрая ми каза, че не иска никога повече да ме вижда.. добре, че взех книжка от първия път..
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

Ух,наистина е било гадно. :roll: :? :( Моят инструктор пък беше много пекан. :wink: :D За щастие. :)
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”