Относно НБУ....

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
korpusito
Пишеща машина

Мнение от korpusito »

Не разбрах мноо как точно ше искаш пари от тях :roll: :roll: :roll:
Аватар
Viara
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори

Мнение от Viara »

Viara написа:Имам един въпрос,към по-запознатите.
Днес,в една дискусия с познати и не толкова познати хора,чух,че кандидатващ,ако не бъде приет в нито едно класиране,пак би могъл да влезе в университета,като заплати нужната сума,учи някакви курсове по специалността,която желае,и след приключването на годината с диплома,достатъчно висока,би могъл да се прехвърли веднага втори курс по специалността и да си продължи. А не отново да кара кандидат-студенски изпити...

Извинявам се за лошото обяснение :roll:

Някой да каже нещо по въпроса?
Някой може ли да ми каже?
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

korpusito написа:Не разбрах мноо как точно ше искаш пари от тях :roll: :roll: :roll:
Няма да искам пари, а съответното качество на услугите. :wink:
Viara, най-добре е да звъннеш в университета или да им зададеш въпрос в графата "On-line консултиране".
http://www.nbu.bg/index.php?l=1273
Изображение
Аватар
Kate_
В началото бе словото

Мнение от Kate_ »

Туко що прочетох в Online консултиране, че не ти дават студентската книжка, а си я купуваш от книжарницата на НБУ? :roll: Е може и така да е..просто не очаквах :lol: Някой зпознат да се изкаже по въпроса...
аа и да питам....ако курсът ти за език е на ниво под В1, дава ли ти той кредити или не??? :roll:
Аватар
la_cazadora
Драскач

Мнение от la_cazadora »

Да, дава ти 12 кредита. http://www.nbu.bg/index.php?l=948
Изображение
Аватар
Kate_
В началото бе словото

Мнение от Kate_ »

хахах ее да очевидно...голям заплес съм..Мерсии много. :D
Аватар
Enzo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Enzo »

ucbwear написа:
Enzo написа:И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв :lol:

И аз така масови комуникации...на теб дадоха ли ти нещо като студентска книжка или нещо от тоя род?
Е приятно ми е тогава, колега :) Ми не са ми давали нищо :?

И аз съм Б1 и кво, ся иам 12 кредита вече, така ли :D
Изображение
Pelé good; Maradona better; George Best!
Аватар
Kate_
В началото бе словото

Мнение от Kate_ »

Ще имаш ако си посещаваш редовно лекциите (поне аз така го разбирам) :lol: :D
Аватар
Дукеса Простакеса
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Дукеса Простакеса »

Viara написа:
Viara написа:Имам един въпрос,към по-запознатите.
Днес,в една дискусия с познати и не толкова познати хора,чух,че кандидатващ,ако не бъде приет в нито едно класиране,пак би могъл да влезе в университета,като заплати нужната сума,учи някакви курсове по специалността,която желае,и след приключването на годината с диплома,достатъчно висока,би могъл да се прехвърли веднага втори курс по специалността и да си продължи. А не отново да кара кандидат-студенски изпити...

Извинявам се за лошото обяснение :roll:

Някой да каже нещо по въпроса?
Някой може ли да ми каже?

Пари никой няма да ти отаже, така че дерзай:) Особено пък в НБУ. Но ако ще плащаш, гледай да е някоя читава специалност, защото каквото и да се говори, там все пак такива има :) И все по-добри ще стават, а и все по-богати :) Разбира се, че можеш да си платиш, за да учиш, но какви са процедурите и какви са сумите - не знам, само знам, че са височки. Не са по моя джоб и аз затова си учих и се записах в СУ :D :P
Лъкът прошепва на стрелата, преди да я пусне: "Твоята свобода е моя!"
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Просто отиваш и на класирането септември месец, записваш се да учиш в НБУ каквото и да е и още след първия семестър се местиш. Просто после ще трябва да взимаш повече курсове, за да им докараш броя.
lokiju
В началото бе словото

Мнение от lokiju »

Първо: Честито на всички новоприети студенти в НБУ!
Второ:
ucbwear написа:
Enzo написа:И аз се записах вчера ... Масови Комуникации! Доволен съм много от всичко ... и директора на програмата е пич, само дето ме контузиха с 1050 лв

И аз така масови комуникации...на теб дадоха ли ти нещо като студентска книжка или нещо от тоя род?
Е приятно ми е тогава, колега Ми не са ми давали нищо

Приятно ми е, колеги и колежки - и аз съм Масови комуникации :):):)
На мен студентска книжка също не дадоха- предполагам, че това ще се случи на първи октомври или директора на програмата като ни прати е- мейли с часа и залата, в която ще се събираме специалността, ще ни даде повече инфо относно книжката и всичко останало- незнам дали повечето сте си сформирали часовия график на лекциите на място, но на мен лично директорът пропусна да ми спомене за тази ми привилегия, та днес ходих да си я доуточнявам. Ако работите или ще пътувате- отидете най-скоро, когато можете, защото групите се запълват със скоростта на светлината и има вероятност да ви сложат в група, чието провеждане на лекция е до 9 вечерта, както можеше да се получи и при мен самата.

П.П. От доста време не бях влизала във форума и сега като се зачетох в коментарите оставам приятно изненадана, че има страшно много привърженици на НБУ, което няма как да не ме радва! Университета е супер- студентите в него също. Познавам много от тях и оплаквания от база и преподаватели няма, което ме кара да се чувствам още по- добре, че избрах точно в този уни да уча :):):)
Най-красивите неща се разкриват пред очите ни чак,когато ги затворим!
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Дайте по скайп да измислим някъв начин да контактуваме ... и аз съм там - Администрация и Управление... Добавяйте ме скайп : commercial.bg и ще правим общи чатове и т.н. може и форум да си направим :)
smeshii
В началото бе словото

Мнение от smeshii »

ЗДР,

В тва НБУ стават някакви неща, които не ги разбирам. Нали се отива автоматично на 2ро класиране?! Еми аз нямам 2ро класиране?! Кво е тва?!
Аватар
Красимир!
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Красимир! »

Ами най - вероятно всички приети са се записали за специалностите, които ти си писал :)
Аватар
Enzo
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Enzo »

Красимир! написа:Дайте по скайп да измислим някъв начин да контактуваме ... и аз съм там - Администрация и Управление... Добавяйте ме скайп : commercial.bg и ще правим общи чатове и т.н. може и форум да си направим :)
освен колега си ми и адаш :) enzo_montella е моят скайп ;)
Изображение
Pelé good; Maradona better; George Best!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”