Преместване и ФМИ

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Да, смешно е. Който го е страх от мечки, не ходи в гората. Това е все едно да те е страх от философия във Философския факултет :? или от география в ГГФ...
Изображение
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

cloud_9 написа:Още не знаете учебните планове на специалностите, а вече мислите за прехвърляне. Защо не видите първо за какво става въпрос в специалностите, в които (евентуално) ще ви приемат, и тогава да мисите за преместване, а и ще познавате вече доста хора от факултета, които да могат да ви обяснят ФТФ. Аз лично имам приятели, които в началото искаха да се местят в специалности от по-горните си желания на кампанията, но в последствие им хареса това, което учат и си останаха в специалността доволно. В случая говоря за Информатиката, но това важи в пълна сила и за останалите. Да не ви е страх от много математика в първи курс, а :lol:
Абсолютно вярно! 8)
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
mariahcarey-bg.com
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mariahcarey-bg.com »

Е че какво като има Марая Кери във името ми, просто си рекламирам страницата, която, в интерес на истината, още не е напълно завършена, но и това ще стане до 1 месец max

Що се отнася до учебните планове - има ги в сайта на ФМИ и съм ги разучил подробно.В крайна сметка, наистина, или поне според мен, най-добрата специалност е информатика, защото в другите се учат много излишни и неприятни работи. Докато информатиката...страхотна специалност :wink:

то аз започнах темата, но я започнах, защото се боях дали въобще ще вляза в нещо с компютри, а то се оказа, че ме приеха още на първо класиране в информатика и съм си много доволен. :D
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

^ Честито :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”