Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Не знам...просто се правя на полиглот...на руски знам само; "Ну заяц, Ну погоди!!!"
Не разбрах с какъв Италянски си кандидатствала PR...но карай... все пак мен за езика ми е през ветрохода...все пак май май не това е най - важното...а с наближаването на 2ро класиране все повече губя вяра за друго развитие на КСКто ми..и все повече ви чувствам Колеги
Гледай Адвокат на дявола, белким се откажеш от Право звездичке, италианският иначе не е труден, стига да ти се отдават езици...тфа е сигурно най-мелодичния език
Дичоу написа:Не разбрах с какъв Италянски си кандидатствала PR...но карай
Аз съм кандидатствала И с италиански. ПР си е ПР, а италианският е отделно. Издържала съм си изпита мн.добре и обмислям да пиша втора специалност - Италианска филология
Диплома,снимки,студ.книжка+карта,аз си купих документи от ректората,но от тях използвах само книжката и картата,защото вс друго ми го дадоха във факултета...(1 декларация+още 1 документ)..
zvezdi4ka написа:Диплома,снимки,студ.книжка+карта,аз си купих документи от ректората,но от тях използвах само книжката и картата,защото вс друго ми го дадоха във факултета...(1 декларация+още 1 документ)..
Бах маааму....много бе... значи преди да се запиша тр да ходя до Ректорат за разните му там книжки и карти и тем подобни
zvezdi4ka написа:Диплома,снимки,студ.книжка+карта,аз си купих документи от ректората,но от тях използвах само книжката и картата,защото вс друго ми го дадоха във факултета...(1 декларация+още 1 документ)..
Бах маааму....много бе... значи преди да се запиша тр да ходя до Ректорат за разните му там книжки и карти и тем подобни
DaNce_ написа:И аз съм за италианския (като втори), макар че това все още не е окончателно решение.
То и при мен не е окончателно, чак след втори курс ще решавам. Дотогава не се знае дали няма да се откажа или да ме домързи. Все пак филология като втора специалност е доста тежко, дори и при условие, че трябва да покриеш само 70% от всички кредити за 2 години.