Харесвате ли румънската поп-музика?

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

Xenon написа:
Geronimo написа:Румънската поп-музика е на страхотно ниво. Тя би трябвало да ни е за пример, модел на следване... Как така изведнъж северните ни съседи започнаха да изнасят хитове на запад ( изразът е тъп , но какво да се прави ) ? Значи може, а ние тука се радваме на разни Графчета, Мария Илева и т.н. ( ноу офенс срещу тези ,които ги харесват, просто аз не ги понасям, не смятам, че това е бъдещето на българската музика)
И ние лека-полека изнасяме на запад, миналата година Star Tattoed & Ava - Make Me High; сега разбрах че по MTV ще пускат Vessy - Touch... А пък онази старомодна лелка Светла Иванова я пускаха по немската VIVA! :shock:
дамм, но е малко...

бтв мейк ми хай е невероятна песен, чак не можах да повярвам , че има българско участие като я чух...евалата
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Geronimo написа: дамм, но е малко...

бтв мейк ми хай е невероятна песен, чак не можах да повярвам , че има българско участие като я чух...евалата
Аз и преди знаех за Ава (млада денс-изпълнителка, бургазлийка), а след като чух за мейк ми хай, мн се зарадвах че се върти на запад. Има още потенциал хир ай гоу на ЛигЛана, въпреки че тая мн ме дразни.
Иначе, Gravity Co. имали някакви напъни за западни класации, а песента на Лили Йончева и Vibeats - Happy People също има потенциал (клипа е сниман в една пералня в Ст.Град, ако някой распознае и № на блока, в който е сниман - евала!)
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

Xenon написа:
Geronimo написа: дамм, но е малко...

Аз и преди знаех за Ава (млада денс-изпълнителка, бургазлийка), а след като чух за мейк ми хай, мн се зарадвах че се върти на запад. Има още потенциал хир ай гоу на ЛигЛана, въпреки че тая мн ме дразни.
Иначе, Gravity Co. имали някакви напъни за западни класации, а песента на Лили Йончева и Vibeats - Happy People също има потенциал (клипа е сниман в една пералня в Ст.Град, ако някой распознае и № на блока, в който е сниман - евала!)
хахаха сетих се не е ли един дето стоят на една пералялня некви и пералнята се тресе и те се тресат хахах :D
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Geronimo написа:хахаха сетих се не е ли един дето стоят на една пералялня некви и пералнята се тресе и те се тресат хахах :D
май е този... некви мацки влизат една по една в пералнята, събличат се по прашки и танцуват докато дрехите им се перат :)
Geronimo
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Geronimo »

ахахаах да , абе откъм клипове го докарваме ;)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”