Фитнеса във Ялта представляват 2 пътеки(поне от това което съм виждал...те там и кино имат ,ама не ме пуснаха да гледам филм защото не бяхме 2-ма човекаjordanoff написа:Фитнес може и през свободното време в подлеза срещу Софийски. Клуб "Ялта" се казва мястото. Или нещо таковаХодил съм 2-3 пъти до тоалетна там
![]()
Фитнес веднъж в седмицата? Пък то си е чиста подигравка
Какъв спорт смятате да запишете?!
Модератори: ники, Methuselah
- TimShel_Girl
- Драскач
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Само тенис на корт има доколкото знам.Scarface написа:Абе май има тенис на маса...ама нещо го няма като отговор в тая анкета...иначе тфа бих се записал
В списъка фигурира просто 'тенис' и пише, че се провежда на тенис-кортове "Академика"
Последно промяна от Vaskes на 13 Авг 2007, 11:24, променено общо 1 път.
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Катерене. Ходя там от години, ще е леко абсурдно да не го запиша като спорт, след като вече влезнах. Хммм, снукър и на мен ми харесва като идея, ама няма 
Харесва ми и фехтовката. Спортовете като цяло са супер...
Харесва ми и фехтовката. Спортовете като цяло са супер...
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
Дано да има, че там съм най-добър!Scarface написа:Абе май има тенис на маса...ама нещо го няма като отговор в тая анкета...иначе тфа бих се записал
Това го знам. Даваха го по новините скоро. Опасничко си е ...techeto написа:Мани...не е работа да се занимаваш с копия![]()
![]()
Виж тва: http://www.vbox7.com/play:59610ea1
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Леката атлетика (или джогинг по-скоро, защото е далеч от ателтиката) представлява тичане из пътечките на Борисовата градина (или ако го удари ентусиазма - на Българска армия).TimShel_Girl написа:Има лека атлетика? И какво се прави точно? А и къде се провежда?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- TimShel_Girl
- Драскач
- jordanoff
- От дъжд на вятър
Да, но има втори етаж. Скивах веднъж уредите. Те са там.kosjo написа:Фитнеса във Ялта представляват 2 пътеки(поне от това което съм виждал...те там и кино имат ,ама не ме пуснаха да гледам филм защото не бяхме 2-ма човекаjordanoff написа:Фитнес може и през свободното време в подлеза срещу Софийски. Клуб "Ялта" се казва мястото. Или нещо таковаХодил съм 2-3 пъти до тоалетна там
![]()
Фитнес веднъж в седмицата? Пък то си е чиста подигравка